Mie Ø. Nielsen: Det er selvfølgelig bittert

Guldvinderen på 100 meter ryg, Mie Ø. Nielsen, kunne ikke helt matche præstationen på den halve distance

17-årige Mie Ø. Nielsen var uhyggeligt tæt på at hente endnu en medalje ved kortbane-EM i Herning.

Blot en hundreddel af et sekund skilte Aalborg-svømmeren fra en bronzemedalje, efter at hun satte dansk rekord i tiden 26,68 sekunder.

- Det er selvfølgelig bittert, men jeg er stadig glad for min tid, som er det hurtigste, jeg nogensinde har svømmet. Jeg er slet ikke skuffet, siger Mie Ø. Nielsen.

Se også: Så stoppede Mie-festen

Hun satte bedste tid i indledende runde og var tredjehurtigst i semifinalerne. Derfor var hun ikke helt uden medaljechance, selv om det ikke er hendes favoritdistance.

Og danskeren, der har været godt svømmende på det seneste, gik i hvert fald til opgaven med troen på endnu en podieplads.

Hun fik dog ikke den bedste start og virkede langt fra medaljen efter 25 meter. Men en fænomenal slutspurt betød, at hun altså næsten nåede op blandt de tre bedste.

Se også: Friis overrasket over sølv

- Det var starten, som kostede mig. Det er svært at forklare, hvad der gik galt, jeg er bare ikke så god til starter.

- Jeg går efter langbane fremover, og det passer mig helt klart bedre, fordi der ikke er så meget tid under vandet. Jeg er god til vendinger, men under vandet er jeg ikke så god endnu, siger danskeren.

Se også: Rikke Møller klar til endnu en finale

Efter guldmedaljer torsdag og fredag fik Mie Ø. Nielsen kælenavnet Guld-Mie, men det gør den 17-årige dansker ikke et stort nummer ud af.

- Folk må kalde mig, hvad de vil, men jeg er stadigvæk den samme. Jeg tænker ikke over, at jeg er et stort talent, for dem der er der mange af, siger hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer