Mette Jacobsen: Et forfærdeligt farvel til svømning

Den strid, den tidligere topsvømmer Mette Jacobsen var involveret i før sit stop i 2005, er bilagt men ikke glemt

En glad ekspertkommentator i Herning - stemningen var knapt så glad, da Mette Jacobsen i 2005 stoppede som topsvømmer. (Foto: Jens Dresling)
En glad ekspertkommentator i Herning - stemningen var knapt så glad, da Mette Jacobsen i 2005 stoppede som topsvømmer. (Foto: Jens Dresling)

Svømmekommentator ved EM i Herning, Mette Jacobsen, forlod topsvømning i 2005 i en stemning af mismod og strid med svømmeunionen og en del af landsholdet.

Hendes private forhold til daværende landstræner Jens Glavind skabte ravage på mange planer. Nogle mente, at hun blev begunstiget på bekostning af andre, mens hun på den anden side ikke følte sig respekteret som en voksen kvinde på 32-33 år, men blev behandlet som et barn.

Blodet er ikke ondt længere, men striden er ikke glemt.

– Det var et forfærdeligt farvel, svømningen og jeg fik med hinanden. Det tog mig lang tid at komme over. Nu fylder det ikke så meget mere, men når jeg kommer til tale om det, som nu f.eks., så bliver jeg ked af det, virkelig trist til mode.

– Men du sidder jo her, så båndene er ikke helt kappet?

– Nej. Der er kommet en ny generation. I høj grad også på lederfronten. Dem har jeg intet udestående med, så nej, jeg har ikke noget besvær med at være her. Tværtimod. Jeg er bare så glad for, at det hele tiden går de danske svømmere bedre og bedre.

Se også: Svømmechef skuffet over mændeneSe også: Mie Ø. Nielsen: Det er selvfølgelig bittert

0 kommentarer
Vis kommentarer