EM-Mie er ustoppelig

Mie Ø. Nielsen rækker på ny ud efter stjernerne med to finale-kvalifikationer

Mie Ø. Nielsen får chancen for at forøge medaljechancen under finalerne i aften. (Foto: Jens Dresling/Polfoto).
Mie Ø. Nielsen får chancen for at forøge medaljechancen under finalerne i aften. (Foto: Jens Dresling/Polfoto).

Aalborg-svømmeren Mie Ø. Nielsen dokumenterer på ny, at det ikke er uden grund, at hun med sine kun 17 år er blevet den store stjerne ved EM i Herning.

Med helt suveræn svømning sikrede hun sig i 200 meter crawl - som vel at mærke ikke er en favoritdisciplin - tredjebedste tid i de indledende heats med en imponerende dansk rekord på 1.55.04

Men dermed var det ikke slut med formiddags-triumferne. Kort efter deltog hun på det danske favorithold i 4x50 meter holdmedley, som ubesværet gik videre til finalen.

Dermed er der sat vand over til en effektfuld dansk afslutning, når EM lukker og slukker med finalerne i aften, hvor medaljechancerne også ligger hos Rikke Møller Pedersen i 100 meter brystsvømning og ikke mindst Jeannette Ottesen i 100 meter butterfly.

Se også: Her er søndagens danske medaljemuligheder
Derudover har Daniel Skaaning og Pernille Blume sikret sig finaleadgang i henholdsvis 100 meter medley og 50 meter crawl. I begge tilfælde vil medaljer dog være vaskeægte overraskelser.

Efter den oprindelige plan skulle Jeannette Ottesen også have været i bassinet i 50 meter fri, men hun har valgt at trække sig for at koncentrere sig hundrede procent om chancen i 100 meter butterfly og holdmedleyen.

Se også: Mette Jacobsen: Et forfærdeligt farvel til svømning

0 kommentarer
Vis kommentarer