Annonce:
Annonce:

OL-legende taget for spritkørsel

Michael Phelps stoppet med for høj fart og for meget alkohol i blodet

Michael Phelps testede tidligere i år formen i en slags mini-comeback, men uden den store succes. (Foto: Rick Rycroft/AP)
Michael Phelps testede tidligere i år formen i en slags mini-comeback, men uden den store succes. (Foto: Rick Rycroft/AP)
Annonce:

Den legendariske amerikanske svømmer Michael Phelps har tilsyneladende svært ved at finde sig til rette i livet uden for elitesport.

Ifølge sladdersitet TMZ blev den 29-årige amerikaner natten til tirsdag knaldet for spirituskørsel i hjembyen Baltimore, og svømmeren bekræftede selv senere på Twitter, at der er en sag.

Phelps blev stoppet, fordi han kørte 135 km/t., hvor hastighedsbegrænsningen var 70 km./t. Et pust i ballonen betød, at Michael Phelps skulle med på stationen.

TMZ skriver, at hans promille var næsten dobbelt så stor som den tilladte grænse, hvilket i staten Maryland er 0,8 promille.

Amerikansk politi forventes at afsløre detaljerne på en pressekonference tirsdag aften dansk tid.

Som 19-årig i 2004 blev Michael Phelps også taget for spirituskøresel. Her indgik han forlig og modtog en straf på 18 måneders prøvetid.

Annonce:

Sportsligt er Michael Phelps den mest succesrige atlet i de moderne Olympiske Leges historie. 22 medaljer har han vundet til OL - 18 af dem var af guld.

Egentlig indstillede Phelps sin karriere efter OL i London i 2012, men lavede et blødt comeback tidligere i år - hidtil uden den store succes.

OL-legende floppede i comeback

Tirsdag aften dansk tid publicerede Phelps tre tweets, hvormed han bekræftede den ny sag om spirituskørsel og beklagede, at den var opstået.

- Tidligere i dag blev jeg arresteret og sigtet for DUI ('driving under the influence' = kørsel i påvirket tilstand, red.), for at køre for hurtigt og for at krydse dobbeltoptrukne linjer, skrev Phelps.

- Jeg forstår alvoren i mine handlinger, og jeg påtager mig det fulde ansvar.

- Jeg ved, at disse ord måske ikke betyder så meget lige nu, men jeg beklager dybt til alle, så jeg måtte have skuffet, skrev Phelps.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: