Annonce:
Annonce:

Blume med opsang til Mette F.

Der er især én ting ved genåbningen af Danmark, Pernille Blume er alt andet end tilfreds med

Den 29. maj fortalte Mette Frederiksen, at Danmark genåbner grænsen til tre lande. Video: DR
Annonce:

Den danske svømmestjerne Pernille Blume er ikke tilfreds med Mette Frederiksens håndtering af genåbningen af Danmark.

Pernille Blume kommer således med en opsang til Mette Frederiksen på sin Instagram-profil, og der er især et punkt i genoplukningen af landet, som OL-guldvinderen fra 2016 er alt andet end begejstret for. Hun er nemlig ikke tilfreds med, at de danske myndigheder har lavet strikse regler for indrejseforbud i Danmark for udlændinge.

'Kære Mette. Jeg skriver til dig, fordi der er noget ved den her genåbning som ikke giver mening for en masse af os danskere. Vi er mange, som har kærester/partnere/børn/ægtefæller med videre i udlandet.'

Annonce:

'Nogle af os har ikke set vores partnere i tre måneder eller mere. Vi havde alle glædet os til d. 15 juni, da der var udsigt til at vi endelig kunne genforenes med vores elskede. Men i stedet er det blevet besluttet at det ikke vil være muligt for os før sidste dag i august, nemlig 31. Jeg forstår det ikke?' skriver Pernille Blume blandt andet på sin Instagram, inden hun tilføjer:

'Du og regeringen er nervøse for, at udlændinge/turister kommer til Danmark og tager smitte med ind i landet. Det forstår jeg i princippet godt. Men når I åbner for lande som Norge, Tyskland og Island, så giver det ingen mening. De kan vel reelt også udgøre en smitterisiko?'

Foto: Tariq Mikkel Khan
Foto: Tariq Mikkel Khan

Grædefærdigt hjerte
Den 26-årige svømmers frustrationer kommer af, at hun danner par med den franske stjerne i svømning Florent Manaudou. Under coronapandemien har Pernille Blume derfor opholdt sig meget af tiden i Frankrig, hvor hun har været sammen med kæresten.

Den markant øgede tid med franskmanden medførte blandt andet nogle bump på vejen i forholdet, hvilket Florent Manaudou ikke var bleg for at indrømme tilbage i maj.

Alligevel har regeringens seneste udmeldinger fået Pernille Blume til tasterne, da hun savner at få besøg af sin kæreste i Danmark.

Annonce:

'For mig som dansker er det med et grædefærdigt hjerte at skulle fortælle min dejlige kæreste, at han ikke kan komme med mig hjem, fordi vi i Danmark ikke anser partnere som en del af os. Jeg skal også resonere for, at havde han været fra Tyskland og ellers intet havde at gøre med Danmark, så ville der ingen problemer være.

'Vi er mange som ingenting forstår. Hvis du og regningen er positive for at åbne grænsen for nogle lande, så flere tusinde turister kan rejse ind, hvorfor så ikke åbne for muligheder, os med partnere fra udlandet? Jeg håber du forstår min frustration og jeg håber du prøver, at sætte dig i min og mange andre danskers situation hvor deres elskede bor i det ’forkerte’ land,' lyder den kontante kritik fra Pernille Blume.

Tilbage i 2016 kunne Pernille Blume juble over sit OL-guld. Foto: Michael Dalder/Ritzau Scanpix
Tilbage i 2016 kunne Pernille Blume juble over sit OL-guld. Foto: Michael Dalder/Ritzau Scanpix

Pernille Blume tog fusen på hele Danmark ved de olympiske lege i Rio i 2016, da hun lidt overraskende vandt OL-guld i 50meter fri. Ved samme stævne vandt hun også bronze i 4x400meter medley sammen med resten af det kvindelige landshold.

Hun har tidligere dannet par med den danske roer René Holten Poulsen, men nu er hun altså sammen med franske Florent Manaudou og har måske udsigt til ikke at kunne få besøg lige foreløbig.

Derfor var rødt kort i orden

Annonce:

Slutspillet på plads i lyntempo

Her er kærestens hemmelighed

Kæresten afslører: Forholdet sat på prøve

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt
Annonce:

Mest læste lige nu

rockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersag
Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: