Grusom skæbne for dansk stjerne

For at hindre spredning af coronavirus har svømmehaller lukket for adgang. Det rammer Jeanette Ottesen, der også må spejde forgæves efter den olympiske kvalifikation. OL-drømmen hænger i tynd tråd

Jeanette Ottesens OL-drøm hænger i en tynd tråd grundet coronavirus. Foto: Henning Hjorth
Jeanette Ottesens OL-drøm hænger i en tynd tråd grundet coronavirus. Foto: Henning Hjorth

Svømmeren Jeanette Ottesen er blevet ramt af problemer i jagten på komme med til sommerens OL i Tokyo.

For to år siden satte hun sig for at afslutte karrieren i det olympiske bassin, efter at hun var blevet mor til en pige.

Ottesen mangler fortsat at kvalificere sig.

Vejen til Tokyo er de seneste dage blevet yderligere kompliceret af, at Danmark og flere andre lande er blevet ramt af coronavirus.

- Alle svømmehaller er jo lukkede, så det vil sige, at jeg ikke kan træne, og derudover er vores olympiske kvalifikation aflyst.

- Så det projekt, jeg har haft gang i de sidste to år, er faldet fuldstændig til jorden, siger Jeanette Ottesen til DR Sporten.

Den 32-årige svømmer forklarer, at hun løber og styrketræner, men at det er afgørende for hende at komme i vand.

Tidligere på ugen meddelte Dansk Svømmeunion, at Danish Open er blevet aflyst. Det skete, efter at regeringen havde skærpet indsatsen mod spredning af coronavirus

Danish Open var en mulighed for danske svømmere til at kvalificere sig til OL.Stævnet skulle have været afholdt fra 28. marts til 1. april i Taastrup.

Lidt positivt har der dog været for Jeanette Ottesen i marts. Tidligere på måneden blev det klart, at hun var hovedmotiv på det foto, der blev kåret som årets sportsbillede i 2019. Læs hendes egen reaktion på den historie her!

Jeanette Ottesen var en del af motivet på årets sportsbillede 2019. Foto: Stine Bidstrup/Morgenavisen Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix)
Jeanette Ottesen var en del af motivet på årets sportsbillede 2019. Foto: Stine Bidstrup/Morgenavisen Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix)

Se også: - Den største skandale i Danmark

29-årige Jeanette Ottesen har oplevet én af livets allerstørste glæder. Hun er nemlig lige blevet en mor til en lille pige. Foto: UNGER ANTHON Svømning - 23. dec. 2017 - kl. 08:51 Så har svømmestjernen født: Se det nuttede baby-billede

121 kommentarer
Vis kommentarer