Jeanette Ottesen må nøjes med VM-sølv i butterfly

Svømmeren Jeanette Ottesen vinder sølv i 50-meter butterfly ved VM på kortbane i Doha

Jeanette Ottesen måtte tage til takke med sølv efter, at hun var med til at vinde guld i 4x50 meter medley tidligere fredag. (Foto: AP)
Jeanette Ottesen måtte tage til takke med sølv efter, at hun var med til at vinde guld i 4x50 meter medley tidligere fredag. (Foto: AP)

Det blev ikke til fredagens anden guldmedalje for Jeanette Ottesen, da hun svømmede finale i 50-meter butterfly ved VM på kortbane i Doha.

I den tætte medaljekamp satte hun dansk rekord i 24,71 sekunder, hvilket rakte til sølv.

Svenske Sarah Sjöström vandt guld i tiden 24,58.

De danske svømmepiger gentog guld-triumfen fra sommerens EM i Berlin. (Foto: AP) Svømning VM-guld til Danmark: Svømmepiger sætter verdensrekord

På den korte butterfly-distance havde Ottesen kvalificeret sig til finalen i bedste tid, 24,91 sekunder, foran Sjöström i 25,02, og det var ventet, at de to skulle slås om det ædleste metal.

I det tætte opløb var danskerens indslag dog ikke perfekt, hvilket kostede guldet.

Det var tæt på at blive bronze for danskeren, men hun holdt lige akkurat hollænderen Inge Dekker i 24,73 bag sig.

De dnaske svømmepiger satte rekord, da de svømmede sig i VM-finalen i 4x100 meter fri (Foto: AP) Svømning Svømmepiger sætter rekord

- Jeg gjorde det, så godt jeg kunne, men det var ærgerligt, at mit indslag ikke passede. Det var et tæt løb, og jeg er tilfreds. Kortbane-VM er ikke det vigtigste i verden, siger Ottesen til TV2.

Det var anden gang fredag, at Ottesen hentede en medalje til Danmark. Tidligere var hun med til at vinde guld i kvindernes 4x50 meter medley.

0 kommentarer
Vis kommentarer