Annonce:
Annonce:

Ottesen om utroskab og tidlig sex

Den svømmende forfatter skåner hverken kolleger, familie eller sig selv i bogen, der bl.a. handler om hendes egen og faderens utroskab

Svømmeren ser her tilbage på karrieren under OL i sommer.
Annonce:

Lotte Friis føler sig i dén grad udstillet for hele verden og frarøvet sin egen historie  i Jeanette Ottesens bog ’Fri’, der udkommer på torsdag hos Gyldendal. Men man må lade den svømmende forfatter, at hun ikke skåner nogen i ’Fri’. Heller ikke sig selv.

Jeanette Ottesen fortæller hudløst ærligt om sin seksuelle debut som ung teenager, om utroskab – sin egen og faderens – nogle gevaldige OL-branderter, og Lotte Friis får såmænd endnu en tur i forbindelse med de to stjernes mildest talt forskellige opfattelser af landstræner Mark Regans regime.

Jeanette Ottesen er hurtig i bassinet – og hurtig udenfor. Hun får sin første kæreste i 7. klasse som 13-årig, han er 16!

’En aften går vi ind på et handicaptoilet, vi skal have sex. Jeg er med på den. Glæder mig,’ fortæller hun. Men lykken varer kort:

Annonce:

’Jeg går glad ud fra toilettet. Da vi kommer ud, vil han snakke med mig. Han bliver kaldt pædofil i skolen, siger han, og derfor kan vi ikke være kærester længere. Han slår op sekundet efter, vi er kommet ud. Jeg er målløs,’ skriver Jeanette Ottesen, der er ’fuldstændig ødelagt’ i lang tid og erkender, at episoden efterfølgende gør hende hård i betrækket.

Buketten visnede hurtigt, og ægteskabet holdt kun et par år. Jeanette Ottesens forældre blev kort efter skilt på grund af faderens utroskab. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Buketten visnede hurtigt, og ægteskabet holdt kun et par år. Jeanette Ottesens forældre blev kort efter skilt på grund af faderens utroskab. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
 

11 år senere er det hende selv, der har store betænkeligheder, da hun i fuldt skrud sammen med sin far står foran porten til Holmens Kirke, hvor hun skal sige ja til sin Bobby ved et rigtigt prinsessebryllup. Men hun er stærkt i tvivl – hun har selv datet en godt kyssende svensker, og hun ved, han også har været hende utro.

’Når man går op ad et kirkegulv, skal man da for pokker være sikker på, at det er det rigtige og glæde sig til at leve sammen med den mand resten af sit liv. Sådan har jeg det ikke. Overhovedet ikke. Oven i det hele fører min far mig op ad gulvet på en kæmpe løgn. På dette tidspunkt har han en affære, så set i bakspejlet var det hele bare noget lort.’

Parret bliver skilt i 2014, ’og siden har jeg nærmest aldrig tænkt på ham.’

Annonce:

Jeanette Ottesen byder også på saftige skildringer fra vilde OL-parties, som da hun deltager i håndboldkvindernes guldfest i Athen i 2004, hvor hun, Rikke Hørlykke og dem, der er ved bevidsthed, danser zorba rundt om Jan Pytlick, der er gået i dørken og send til tælling på en madras midt i lokalet.

Hun fortæller også om, hvordan samtlige danske atleter fire år senere i Beijing får at vide, de skal holde kæft, efter de mandlige håndboldspillere har druknet frustrationerne, og Mikkel Hansen ender til udpumpning.

Fire år senere i London 2012 optræder Paris-stjernen igen i bogen, fordi der ifølge Jeanette Ottesen opstår et rygte om, at de to har haft en affære på hans værelse.

’Nogen har åbenbart set mig komme ud derfra,’ fortæller hun. ’Pludselig skal jeg bruge tid på at mane et vanvittigt rygte i jorden,’ skriver hun efter et OL, der godt nok sluttede med en sprukket svømmedragt. Men det er en helt anden historie.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: