Onsdag skal der for første gang afvikles et sportsarrangement i den nye Royal Arena i den københavnske Ørestad, når Danmark er vært for EM i svømning.
Frem til søndag hopper mere end 700 svømmere fra 45 lande i det blå klorvand, og der skal konkurreres om 40 sæt medaljer.
Det har taget under 10 dage at forvandle Royal Arena fra musikhøjborg til en international svømmearena. To midlertidige svømmebassiner er blevet bygget i Royal Arena. Et bassin til konkurrencerne og et til opvarmning. Et kæmpe tæppe vil dele arenaen i to.
I videoklippet herover artiklen kan du se de to bassiner blive fyldt op. Det har taget lidt mere end et døgn af fylde de 1,3 millioner liter vand i konkurrencebassinet og de 800.000 liter vand i træningsbassinet, men vi har skruet lidt op for tempoet, så du kan se Royal Arena blive gjort svømmeklar på blot 30 sekunder.
De første svømmere hoppede allerede i bassinet søndag, men de 6500 tilskuerpladser bliver først fyldt ud fra onsdag, hvor EM svømmes i gang.
Verdens 100 mest kendte sportsfolk: Hvor er Caroline og Kevin?
Et år efter OL: Blumes guldarena i forfald
38 danske svømme kommer i aktion og for at hjælpe de yngre svømmere med at håndtere presset har det danske landshold indført en såkaldt "bror-søster-ordning", fortæller landstræner Dean Boles.
- Som noget nyt har vi gjort det, at alle veteranerne får tilknyttet nogle af de mere uprøvede svømmere, siger han.
Blandt "veteranerne" regner Dean Boles kendte svømmere som Rikke Møller Pedersen, Viktor Bromer og Pernille Blume, mens nogle af de yngre håb er Kathrine Bukh Villesen og Julie Kepp Jensen.
- Planen er, at veteranerne skal tage de andre svømmere under deres vinger, lidt ligesom en bror eller søster. Så kan de tale om både stort og småt i forbindelse med EM, siger Danmarks landstræner.
Mentorrollen er svømmerne blevet tildelt ikke så meget på grund af deres alder, men mere på grund af deres erfaring fra OL og større mesterskaber.
Dermed håber landstræneren på, at også yngre svømmere kan bruge stemningen fra de op til 6500 tilskuere i Royal Arena til noget positivt.
- De skal også på en fælles rundtur ved bassinet. Vi forsøger simpelthen at ryste holdet sammen og skabe noget tryghed, inden det går i gang, forklarer han.
Flere af svømmerne kommer for første gang for alvor i pressens søgelys, fortæller landstræneren.
Derfor har de fået medietræning og er blevet introduceret til "mixed zone", hvor journalister og svømmere mødes efter de enkelte konkurrencer.
Hverken Danmarks landstræner eller sportschef i Dansk Svømmeunion Lars Green Bach er meget for at tale om konkrete medaljemål ved EM.
Først og fremmest håber de på, at EM kan blive en god oplevelse for det store og unge hold.
- Vi har en del svømmere, som har vist, at de kan præstere på juniorniveau, men det her er bare et helt andet game, siger Lars Green Bach.
- Derfor vil der være en hel del af svømmerne, der allerede er færdige efter de indledende heats, siger han.
Lars Green Bach understreger, at det langsigtede mål er OL i Tokyo i 2020, som svømmes på langbane. Derfor ser han også kortbane-EM som en god læringsmulighed. EM svømmes fra 13. til 17. december i Royal Arena.
Dansk OL-svømmer om dramatisk exit: Jeg blev helt syg indvendig
'Værre end at stå i OL-finale': Ottesen afslører barnets køn
Den næste generation: De skal vinde guld til Danmark i fremtiden