VM-succes for dansk talent

Julie Kepp Jensen er semifinalen i 50 meter rygsvømning, mens 4x100-meter holdkappen er ude

Den danske kvartet i 4x100 meter medley ved VM i svømning på langbane i Sydkorea formåede ikke at kvalificere sig til finalen, da de indledende heats blev afviklet natten til onsdag dansk tid.

Holdet bestående af Mie Ø. Nielsen, Tobias Bjerg, Viktor B. Bromer og Signe Bro vandt deres heat i tiden 3 minutter og 49,10 sekunder, men tiden rakte kun til en samlet placering som nummer 14.

Danskerne var over syv sekunder fra at være blandt de otte hold, som skal dyste om medaljerne.

Derimod er den 19-årige Julie Kepp Jensen klar til semifinalen i 50 meter rygsvømning.

Hendes tid på 27,95 sekunder blev kun overgået af fire andre svømmere i de fem indledende heats, som er afviklet natten til onsdag dansk tid.

Yuanhui Fu fra Kina opnåede den bedste tid i 27,70 sekunder. For øvrigt i samme heat som danskeren, der endte på en fjerdeplads.

De to semifinaler afvikles senere onsdag, mens finalen finder sted torsdag.

Julie Kepp Jensen blev i 2018 hædret med Talentprisen, som Dansk Svømmeforbund og Dansk Svømmetræner Sammenslutning uddeler hvert år til en atlet, som har vist stor fremgang og sportslig udvikling.

Se også: Stjerner sat på plads: Koncentrér jer om at svømme

Se også: Landstræner delte piller ud: Det er fuldstændig forrykt!

Mikkeline Kierkgaard kommenterer i februar vinter-OL for Discovery, men ellers har den tidligere skøjteprinsesse foretaget et skifte langt væk fra isen og rampelyset. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Husker du Danmarks skøjteprinsesse? Her er Mikkeline i dag

2 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere