Tabte århundredets brag: Nu vil superstjerne gøre comeback

Conor McGregor vil gøre comeback i Ultimate Fighting Championship, lyder det på superstjernens Instagram-profil

Sidste gang han var i ilden, tabte han til bokseren Floyd Mayweather i det, der blev betegnet som århundredets kamp, hvor både Conor McGregor og Mayweather tjente styrtende med penge.

Men nederlaget har tilsyneladende ikke taget modet fra den irske MMA-kæmper, der nu vil tilbage i rampelyset, oplyser han på sin Instagram-profil.

Denne gang er det ikke i bokseringen, men i UFC-sammenhæng, hvor han ellers ikke har optrådt siden 2016.

Den 29-årige kæmper skriver videre, at han allerede bød sig ind som mulig modstander for Frankie Edgar i Las Vegas, da hans oprindelige modstander Max Holloway måtte trække sig.

Ifølge McGregor kunne man dog ikke nå at skaffe de fornødne penge til at stable sådan en kamp på benene. I stedet skal Edgar op imod Brian Ortega.

Frankie Edgars manager giver dog ikke meget for McGregors udtalelse og skyder tilbage med en påstand om, at McGregor i flere år har undgået Frankie Edgar.

- Han er blevet ligesom Floyd Mayweather. Den fyr vil ikke kæmpe. Han vil bare være i medierne. Han elsker opmærksomheden, men han får den ikke, fordi han ikke kæmper. Han skulle have kæmpet mod Frankie for to år siden, men han undgik ham i flere år. Han er fuld af lort - han er en løgner, siger Ali Abdelaziz til ESPN.

Og så kan man vist blot læne sig tilbage og vente på næste kapitel i ordkrigen. Det ville ligne Conor McGregor temmelig dårligt, hvis ikke der allerede er et modsvar på vej...

Mayweather genåbner krigen mod McGregor

Nyt Mayweather-stunt: Pønser på MMA

Mayweathers ubegribelige luksusliv: Besættelsen af penge er drivkraften

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+