206 centimeter stjerne: Her er Carolines mystiske mand

Caroline Wozniacki har kastet sin kærlighed på den amerikanske basketballspiller David Lee. Bliv klogere på, hvem den 'mystiske' mand i tennisstjernens liv er her

David Lee er den nye mand i Caroline Wozniackis liv. Foto: AP
David Lee er den nye mand i Caroline Wozniackis liv. Foto: AP

Siger navnet David Lee dig noget?

Måske umiddelbart ikke, men hvis du følger med i den amerikanske basketball-liga NBA, er det dog ret usandsynligt, at du ikke kender navnet. Det mener Jens Laulund, basketkommentator på TV2.

- Han er en spiller, man kender. Hvis man følger lidt med i NBA, så ved man, hvem han er, siger han til Ekstra Bladet.

Selvom de fleste herhjemme kun kender David Lee som navnet på Caroline Wozniackis nye kæreste, så er det på basketballbanen, han har slået sit navn fast.

Den 33-årige amerikaner spiller i dag i klubben San Antonio Spurs. Han har dog i mange år tørnet ud for New York Knicks og Golden State Warriors. I 2014/15 sæsonen lykkedes det ham endda at vinde sit første NBA-mesterskab, da han var med til at bringe Golden State helt til tops.

David Lee har været en NBA All-star to gange i karrieren. Foto: AP
David Lee har været en NBA All-star to gange i karrieren. Foto: AP
 

Det er dog ikke en spiller på toppen af sin karriere, den danske tennisstjerne nu slår pjalterne sammen med.

- Han var et større navn, end han er nu. Karrieren har helt klart toppet, men han er en meget vigtig brik i San Antonio, selvom han ikke spiller så meget, siger Jens Laulund.

Basketball-kommentatoren mener, at den resterende del af David Lees karriere vil byde på mindre spilletid, men på dygtigere hold.

- Han gik fra at være en spiller, der producerede vildt meget på et dårligt hold. Han var den bedste spiller i New York, der var et dårligt hold. Nu er han en rigtig vigtig rollespiller på et godt hold. Og det siger tit noget om, hvor god en basketballspiller har været, når de kommer til deres karrieres efterår, men stadig bliver hentet af de gode hold til at løse små opgaver. Det er kun de gode spillere, der gør det.

Og David Lee er en spiller, der har flere store meritter på sit CV.

Udover sit NBA-mesterskab har han også vundet i college basketball, da han gik på University of Florida. To gange har han været på NBA’s All-star hold, og så har han på de sidste ti år nået imponerende 10.000 point, 6000 rebounds og 1500 assists.

Caroline Wozniacki behøver ikke frygte de høje stiletter, når hun er i selskab med David Lee:

 

Caroline Wozniacki nyder her solen i Mauritus. Se hendes udvikling fra uskyldig tennispige til fræk mega-stjerne (Foto: TIM/KCS PRESSE) Sport og Spil Mega-galleri af den sexede udvikling: Wozniacki er taget - det går I glip af, drenge

Caroline Wozniacki har flere gode veninder verden over. En af dem er Ivanovic. Foto: All Over Press Sport og Spil Carolines vennekreds: Her er jetset-netværket

Se også: Wozniacki jubler: Model-veninden er gravid

Navn: David Lee

Fødselsdato: 29. april 1983 (33 år)

Fødested: St. Louis, Missouri

Højde: 2,06 m.

Vægt: 111 kg.

College: University of Florida

Her har han spillet: New York Knicks (2005-2010), Golden State Warriors (2010-2015), Boston Celtics (2015-2016), Dallas Mavericks (2016), San Antonio Spurs (2016-dd.)

Højdepunkter i karrieren: NBA Rookie Challenge MVP (2007), All-NBA Third Team (2013), 2 x NBA All-Star (2010, 2013), NBA mester (2015)

Kampe: 804

Point scoret i hele sin karriere: 11059

Assists: 1789

Turnovers: 1426

Minutter spillet: 23822

Andet:
-
Har medvirket i et afsnit af Donald Trumps tidligere realityshow 'The Apprentice' tilbage i 2009.
- Af personer han helst ville spise middag med, valgte han Jesus Kristus, Michael Jordan og Dr. Martin Luther King.
- Spillede regelmæssigt tennis indtil han fyldte 12 år.

Læs også: Se billedet: Wozniacki bekræfter sin nye kærlighed

Læs også: Carolines bror afslører: Så længe har de været kærester

Caroline Wozniacki har tjent over 150 millioner kroner i rene præmiepenge. Senest vandt hun en turnering i Hongkong, og selvfølgelig er sponsorer som Rolex og Adidas med på billedet. Foto: AP Sport og Spil Pengenes Top 20: Caroline giver stadig drengene baghjul

111 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere