Ærlig Løchte: Mit niveau ligner en Tour-etape

Frederik Løchte Nielsen og Kenneth Carlsen konstaterede nøgternt, at det er for svært at holde topniveau i længere perioder mod modstand af den kaliber

Løchte fik også smøk (Foto: Melissa Hjerrild)
Løchte fik også smøk (Foto: Melissa Hjerrild)

- Mit niveau ligner en Tour-etape. Når jeg spiller godt, kan jeg konkurrere med ham, og når jeg ikke spiller godt, er der klasseforskel.

Frederik Løchte Nielsen var klar i mælet efter sit lige så klare nederlag til David Ferrer.

- Det er også lidt urealistisk at forvente, at jeg skulle slå en fyr som ham. De få gange, jeg har mødt en Top 10-spiller, har det været det samme. De spiller med fuld koncentration og giver intet væk.

- Han spiller med høj intensitet i tre sæt, mens jeg mangler lidt i eksekveringerne på de få åbninger, jeg har, sagde verdens nummer 283.

En af dem var, da han var foran 3-1, 30-0, men så skruede Ferrer op for sine servereturneringer.

-Jeg er ikke vant til, at mine angrebsslag kommer tilbage og sidder ned i snørebåndene. Og så sidder hans andenserv altså dybt i boksen og oppe i min hoftehøjde hver gang, noterede Frederik Løcte.

Davis Cup-kaptajn Kenneth Carlsen sammenfattede, at hans undertippede drenge havde været med i begge kampe, når de spillede på topniveau, men at det bare ikke kan lade sig gøre at holde det i længere perioder mod modstandere af den kaliber.

- Jeg er da ærgerlig over, at vi er bagud 0-2, men vi må også tage hatten af for deres præstationer, noterede han.

- Så længe mine spillere gør det så godt, de kan, så kan jeg ikke være utilfreds.

4 kommentarer
Vis kommentarer