Ærlig Wozniacki: Mit spil var uacceptabelt

Caroline Wozniacki tabte skuffende til 18-årig schweizer og er stærkt utilfreds med sit eget spil

Caroline Wozniacki fik tæv af teenageren. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki fik tæv af teenageren. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki er langt fra tilfreds med sin egen præstation, efter at hun mandag røg ud af WTA-turneringen BNP Paribas Open i amerikanske Indian Wells.

Den danske tennisstjerne tabte i to sæt til den 18-årige schweizer Belinda Bencic i tredje runde. Samme spiller slog Wozniacki 6-0, 6-0 i en turnering i Istanbul sidste år.

Caroline løb og løb men lige lidt hjalp det på en dag, hvor hun blev alt for passiv (Foto: AP) Tennis - 16. mar. 2015 - kl. 23:25 TV: Caroline sendt ud af teenager

- Det var to vidt forskellige kampe. Jeg gik på banen og spillede ikke godt. Hun spillede stabilt, servede stabilt, men jeg kunne ikke spille tre bolde rigtigt i dag. Hun skulle blot få boldene tilbage på min halvdel, siger Wozniacki til turneringens hjemmeside.

Nu er hendes næste opgave Miami Open, som begynder i næste uge.

Se også: Legende: Caroline slår ikke Serena uden en 'killerserv'

- Det var helt klart ingen flot kamp. Forhåbentlig kan jeg få trænet og være bedre i Miami, for mit tennisspil i dag var ikke acceptabelt, lyder det fra den frustrerede dansker.

- Jeg må tage hatten af for hende (Belinda Bencic, red.). Hun udnyttede mine fejl. Hun spillede godt, når hun skulle, og hun holdt bolden i spil og gav mig hele tiden en ekstra bold at arbejde med, siger Caroline Wozniacki.

Belinda Bencic var forståeligt glad efter sejren. (Video: SNTV)

Wozniacki vandt turneringen i Indian Wells i 2011, mens hun i 2010 og 2013 var tabende finalist.

Se også: Wozniacki kæmpede hårdt mod verdens nummer 130

34 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere