Annonce:
Annonce:

Afbrudt og udspillet: Caroline sendt ud på et kvarter

Det russiske supertalent Daris Kasatkina var kold som en is, da kampen blev genoptaget, og Wozniacki er ude af French Open

Wozniacki vinker farvel til muligheden for at vinde sin anden grand slam i år. Foto: AP
Wozniacki vinker farvel til muligheden for at vinde sin anden grand slam i år. Foto: AP
Annonce:
Følg Tennis

PARIS (Ekstra Bladet): Det blev desværre en ultrakort forestilling, da Caroline Wozniacki mandag blev sendt ud i fjerde runde af French Open.

Det russiske supertalent – ikke mindst på grus – Daria Kasatkina, satte pres ind fra start, og hun afgjorde sagen på bare et kvarter med at tage tre partier i træk.

Spændingen havde overnattet ved stillingen 7-6, 3-3 i russisk favør, da kampen blev afbrudt af mørke, så der var ikke ligefrem tid til at spille sig varm på Court Philippe Chatrier.

Derfor var det intenst fra start, da Daria Kasatkina skulle serve, og der var nerver på begge sider. Dog tilsyneladende mest hos danskeren.

Et hurtigt servegennembrud ville være en ønskestart, men Wozniacki udnyttede ikke den åbning hun fik, da  hun kom foran 30-15 på en bane, hvor boldene opførte sig anderledes end aftenen før, og en vind desuden blandede sig.

Annonce:

I næste parti fik hun også problemer og kom ned med breakbolde. På den tredje blev presset efter en lang duel for stort. Kasatkina brød sig afgørende foran.

Hun spillede afslappet nu, dikterede det hele og ramte linjerne. Den ultratalentfulde russer servede ubesværet sejren hjem

I tirsdagens kvartfinale møder hun den amerikanske US Open-vinder, Sloane Stephens, der overraskende nemt slog estiske Anett Kontaveit.

Næste turnering for Caroline Wozniacki foregår på græsset i Eastbourne.

Drama i Paris: Dommer stopper Carolines gyser
Dansk succes: Clara med grand slam-sejr

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: