Annonce:
Annonce:

Afklædt Wozniacki i fræk fotoserie: Her er hele pakken

Caroline Wozniacki har ikke overladt meget til fantasien i sin seneste billedserie i årets udgave af Sports Illustrated's Swimsuit Edition

Sådan så det ud sidst, 'Wozzy' optrådte i Sports Illustrated (Video: Splash)
Annonce:
Følg Tennis

Caroline Wozniacki spiller ikke ligefrem som en drøm i øjeblikket. Til gengæld ser hun ud som en i den seneste udgave af Sports Illustrated's Swimsuit Edition.

Her er danskerens beklædning ganske minimal på en række billeder, der med tydelighed viser, at kroppen ikke kan klandres for være skyld i hendes seneste problemer på WTA-Touren.

Og 'body paint' - det ser ud til at være kommet for at blive. Tvivlere kan eventuelt kaste et blik på de seneste billeder af danskeren, som nu er frigivet på Sports Illustrateds hjemmeside, for at se, om det overbeviser dem.

Wozniacki fremstår særdeles trimmet, mens hun poserer for kameraet på en strand, som meget vel kan have dannet motiv for et postkort eller to gennem tiden.

Annonce:

Både forgrund og baggrund er på den led i fin harmoni, ligesom hovedpersonen selv ser ud til at nyde rampelyset i det, der i kommercielt forstand må betegnes som et virtuelt vinderslag.

Se den helt nye billedserie af Caroline Wozniacki her.

Caroline Wozniacki var selv på scenen lørdag aften, da det uhyre populære magasin blev præsenteret.

Ved denne lejlighed kunne hun blandt andet fortælle, at det havde taget omkring 15 timer at blive gjort klar til billederne. Ligesom hun, ifølge TV2 Sport, gav udtryk for, at det var sjovere at få malingen af end på.

Den danske stjerne må dog tage til takke med en sekundær placering i magasinet, eftersom forsiden - som findes i tre forskellige udgaver - i 2016-udgivelsen er gået til tre andre kvinder.

Det gælder MMA-dronningen Ronda Rousey, XL-modellen Ashley Graham og den bare 20-årige Hailey Clauson, der tog prisen som Sports Illustrateds 'rookie of the year' i 2015.

Mens Wozniacki kan glæde sig over endnu en flot serie af fotografier, er tilværelsen på tennis-fronten langt fra lige så billedskøn i øjeblikket.

Annonce:

Mandag blev den seneste udgave af kvindernes verdensrangliste offentliggjort, og her er den kommende OL-fanebærer nede som nummer 19. Det er hendes dårligste placering i otte år.

Sidste år optrådte Wozniacki også som blikfang i Sports Illustrated. Se danskernes dom over hendes billeder her.

Wozniacki smider tøjet igen: Det var ikke meningen

Her blev Sports Illustrateds forsidepiger afsløret (Video: AP)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: