Afviser rygter: Wozniacki har ikke plads til kæreste

- Nu vil Caroline gøre alt for at vinde den grand slam, og der er ingen plads til fyre i det billede, siger hendes bror Patrik Wozniacki og maner nye rygter i jorden

Caroline Wozniacki har i følge broderen Patrik ikke fået en ny mand i sit liv. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki har i følge broderen Patrik ikke fået en ny mand i sit liv. (Foto: AP)
Følg Tennis

At Caroline Wozniacki igen i går blev kåret til Årets Tennisspiller, kom bag på de færreste.

Til gengæld kom det lidt bag på hendes bror, Patrik, der tog imod prisen for hende, at han tidligere på dagen blev præsenteret for en ny ’svoger’ – en amerikansk fodboldspiller - via flere, elektronisk medier. 

- Jeg har kun set overskriften, og jeg aner ikke, hvem han er. Jeg rystede bare på hovedet og scrollede videre, griner han.

Har Wozniacki fået ny kæreste?

- Du har ikke hørt Caroline omtale den unge mand?

- Nej, det har jeg godt nok ikke, siger han med eftertryk og smækker på søsterens vegne den form for transfervindue helt i:

- Jeg tror slet ikke, hun er klar til at få en kæreste. Det ligger hende slet ikke på sinde. Nu skal hun koncentrere sig om sin tennis, og det ved hun også godt. Det er det, hun gerne vil.

- Hun ved, at 2015 skal blive et stort tennis-år for hende, så det er det, hun koncentrerer sig om.

- Hun skal vinde den grand slam, og nu ved hun, hvad det kræver efter to finaler. Nu vil hun bare gerne vinde og gøre alt, hvad det kræver, og derfor er der ingen plads til fyre i billedet. Det er helt sikkert, siger Patrik Wozniacki, der er i hyppig kontakt med sin søster.

Urørlige Wozniacki gør det igen

Caroline Wozniacki var Arets juniorspiller fra 2003 til 2006, før hun satte sig tungt på seniortitlen – kun afbrudt at Wimbledonvinder Frederik Løchte Nielsen i 2012.

Og der er meget mere i vente, mener hendes forgænger i 1997 og 1998, Eva Dyrberg:

-Jeg har været vildt imponeret over den måde, hun er kommet tilbage på i år. Det er det bedste, jeg har set hende spille, siger hun.

- Hun har udviklet sig enormt og fået flere facetter med i spillet. Hun har fået endnu mere fysik, mere pondus i serven og kommer mere frem.

- Hendes udstråling og vindervilje er tilbage, og sammen med hendes velkendte fightervilje og vinderinstinkt er hele pakken ved at være der. Jeg håber, hun fortsætter ad den vej og i den flotte stil, hun sluttede sæsonen med. Kan hun det, kan hun forhåbentlig også vinde den grand slam, som vi alle sammen håber på.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+