Akavet exit: - Det er bekymrende

Clara Tauson skal udredes for den knæskade, som fredag tvang hende til at opgive i kvartfinale

Clara Tauson - her under en turnering i Sankt Petersborg - døjer med en knæskade. Foto: Dmitri Lovetsky/Ritzau Scanpix
Clara Tauson - her under en turnering i Sankt Petersborg - døjer med en knæskade. Foto: Dmitri Lovetsky/Ritzau Scanpix
Følg Tennis

Danmarks top-100-spiller hos tenniskvinderne, Clara Tauson, har døjet med en knæskade i denne uges grusturnering i amerikanske Charleston, og sent fredag aften dansk tid blev det for meget.

I begyndelsen af andet sæt måtte hun opgive at spille videre i kvartfinalen mod Maria Camila Osorio Serrano fra Colombia.

Clara Tausons far, Søren, er betænkelig ved skadessituationen.

- Det er bekymrende. Men det var det allerede, da det skete. Det så akavet ud. Nu skal hun til Europa og udredes hurtigst muligt.

- De kommende dage og uge(r) vil vi overvåge skaden nøje og være ekstremt forsigtige, skriver Søren Tauson i en sms til TV2 Sport.

I den kommende tid venter store grusturneringer på det europæiske kontinent blandt andet i Madrid og Rom, inden grussæsonen kulminerer med grand slam-turneringen French Open fra 30. maj til 12. juni.

Søren Tauson skriver, at de i den kommende tid vil anvende et forsigtighedsprincip, i forhold til hvilke turneringer det danske talent skal spille.

Clara Tauson, der var bagud 4-6, 0-1, da hun måtte opgive fredag, rangerer som nummer 101 i verden, men har udsigt til at springe en håndfuld pladser frem, når listen opdateres på mandag.

Lørdag sender Ekstra Bladet eksklusivt Copa del Rey-finalen mellem Barcelona og Athletic Bilbao. Kan Martin Braithwaite løfte sit første trofæ for storklubben? Se med her (PLUS+)

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind