Alle tennisfavoritter er slået ud i Dubai

I fraværet af Serena Williams og andre topspillere har flere mindre kendte tenniskvinder slået til i Dubai

Ana Ivanovic er overraskende videre til kvartfinalen ved WTA-turneringen i Dubai efter sejr over Simona Halep. (Foto: AP)
Ana Ivanovic er overraskende videre til kvartfinalen ved WTA-turneringen i Dubai efter sejr over Simona Halep. (Foto: AP)

I forvejen var kvindernes tennisturnering i Dubai ramt af afbud fra flere af de bedste spillere i verden, og nu er de næstbedste også ude.

Alle de otte bedst seedede spillere er røget ud efter nederlag i de første kampe i WTA-turneringen.

Senest tabte den forsvarede mester og topseedede rumæner, Simona Halep, overraskende 6-7, 2-6 i ottendedelsfinalen til den tidligere serbiske verdensetter Ana Ivanovic.

Eksperterne ser store muligheder for Wozniacki: Sådan kommer hun tilbage

Også turneringens andenseedede spanier og sidste års Wimbledon-finalist, Garbiñe Muguruza, tabte i to sæt, da hun mødte ukraineren Jelina Svitolina i ottendedelsfinalen.

- Jeg er ikke klar til at konkurrere. Jeg skal arbejde lidt mere med slagene og den fysiske form, erkender Muguruza, som lavede hele 68 uprovokerede fejl i kampen mod Svitolina.

Amerikaneren Madison Brengle besejrede tjekken Petra Kvitova i tre sæt, og dermed er alle seedede spillere slået ud af WTA-turneringen i Dubai. Kvitova, som har vundet Wimbledon to gange, var fjerdeseedet i Dubai.

Tredjeseedede Carla Suárez-Navarro fra Spanien er også færdig efter et nederlag i tre sæt til franske Caroline Garcia.

Både Caroline Wozniacki og nummer et og to på verdensranglisten, Serena Williams og Angelique Kerber, havde meldt afbud.

Wozniackis afbud skyldes problemer med det venstre knæ, som også tidligere har voldt den danske tennisstjerne problemer.

Også polakken Agnieszka Radwanska og franskmanden Alize Cornet har meldt afbud til årets Dubai Championships.

Og mens sub-toppen kæmper om trofæet i Dubai, har Wozniacki haft travlt med at give interviews, efter Sports Illustrated for nylig publicerede en ny billedserie med en letpåklædt dansk tennisdarling.

Caroline Wozniackis nedtur fortsætter