Andy Murray lider choknederlag i US Open-opvarmning

Den britiske tennisstjerne Andy Murray er ude af ATP-turnering i Washington efter nederlag i anden runde

Foto: AP
Foto: AP

Forberedelserne til årets sidste grand slam-turnering, US Open, led et knæk for briten Andy Murray, da han som topseedet i Citi Open i Washington blev ekspederet ud i anden runde natten til torsdag dansk tid.

Højst overraskende kunne Murray ikke tæmme den 30-årige russer Teimuraz Gabashvili, der er nummer 53 i verden.

Efter at have tabt første sæt 4-6 fik Murray styr på spillet i andet sæt, som han hjemtog med 6-4, men i tredje sæt fik briten igen problemer med den hårdtservende russer.

Det afgørende sæt måtte ud i tiebreak, og her var Gabashvili stærkest.

Murray var skuffet over det uventede nederlag, men han forsøgte at holde hovedet koldt efterfølgende.

- Det er naturligvis en skuffende kamp at tabe, men det var ikke, fordi jeg blev blæst af banen i en kamp, jeg ikke havde en chance for at vinde. Jeg føler, jeg bragte mig i en position, hvor jeg kunne vinde kampen, sagde Murray ifølge Reuters efter nederlaget.

Tror stadig på US Open-succes
- Det var min første kamp på hard court i fire og en halv måned med kun fire-fem dages forberedelse, så jeg var tilfreds med, hvordan jeg bevægede mig og gjorde bestemte ting på banen.

US Open-vinderen fra 2012 tror fortsat på, at han de næste par uger kan komme i en forfatning, hvor han kan spille med om titlen i New York i slutningen af måneden.

- Der er ting, jeg skal forbedre, og med et par dage mere og denne kamp under bæltet kan jeg forhåbentlig forbedre mig i de kommende uger, slutter Andy Murray.

Gabashvili har aldrig vundet en ATP-titel i karrieren, og han har aldrig været længere end fjerde runde i en grand slam-turnering.

2 kommentarer
Vis kommentarer