Andy Murray overvinder superserver

Andy Murray er klar til semifinalen i Queens Club efter sejr over Gilles Muller, som gav Murray problemer

Der er Wimbledon-form over Andy Murray. (Foto: AP/Tim Ireland)
Der er Wimbledon-form over Andy Murray. (Foto: AP/Tim Ireland)

Topseedede Andy Murray var i problemer fredag, men spillede sig alligevel videre i den traditionsrige græsturnering i tennis i Queens Club i London.

Andy Murray tabte første sæt 3-6 til Luxembourgs Gilles Muller, der er kendt for sin hårde serv, og Murray havde også store vanskeligheder i første sæt.

Efter en skidt start på turneringen er Roger Federer atter på finalekurs i Halle. (Foto: AP/David Vincent) Tennis Federer fortsætter succesen i Halle

Han kom dog tilbage og vandt efterfølgende 7-6 og 6-4 og er klar til semifinalen i jagten på at vinde turneringen for fjerde gang.

- Jeg begyndte at læse serven en lille smule bedre efter tiebreaken i slutningen af andet sæt, og det var der, kampen skiftede.

Frederik Løchte Nielsen glæder sig vildt til igen at spille Wimbledon med mestermakker Marray (Foto: AP) Tennis Venter nyt vinder-eventyr: Wildt wildcard til Wimbledon

- Det er altid hårdt, når man er bagud, og jeg havde ikke mange chancer, når han servede, så det var frustrerende.

- Jeg føler mig godt tilpas fysisk, og med Wimbledon lige rundt om hjørnet, er det altid rart med nogle sejre, siger Andy Murray.

1 kommentar
Vis kommentarer