Andy Murray stryger i finalen

Skotten Andy Murray havde lidt problemer med at besejre serberen Viktor Troicki, men det lykkedes i to sæt.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Hjemmebanefavoritten Andy Murray nåede frem til finalen ved ATP-turneringen i Queens efter en sejr på 6-3, 7-6 over serbiske Viktor Troicki.

Semifinalen var blevet udsat fra lørdag til søndag, så den topseedede skotte skal i aktion igen få timer senere for at møde sydafrikaneren Kevin Anderson i finalen.

Fra stillingen 3-3, hvor tenniskampen lørdag blev stoppet på grund af massiv regn, vandt Murray de næste tre partier og tog første sæt 6-3.

Murray håbede dernæst på en hurtig afgørelse på græsset i Queens Club i London, men Troicki gjorde pæn modstand i andet sæt, hvor han kom foran med 4-2.

Det lykkedes dog Murray at bryde tilbage og udligne til 4-4 og senere også at tvinge kampen ud i et tiebreak, som blev vundet med 7-4.

29-årige Troicki er lige nu nummer 25 på verdensranglisten, mens 28-årige Murray er nummer tre, så sejren var forventet.

Murray, der har vundet turneringen fire gange før, møder nu Sydafrikas Kevin Anderson i finalen. Anderson besejrede lørdag den syvendeseedede franskmand Gilles Simon med 6-3, 6-7, 6-3.

1 kommentar
Vis kommentarer