Angriber 'desperat' Wozniacki: Bikini-billeder ligner hævn

En nordirsk avis tager sin stolte golfsøn til forsvar og angriber Caroline Wozniacki for at gå på hævntogt med sine seneste bikini-billeder

TV: Her præsenterer Caroline Wozniacki sine bikini-billeder

Caroline Wozniackis deltagelse i Sports Illustrateds swimsuit-udgave bliver hos den nordirske avis Belfast Telegraph savet midt over og udlagt som et desperat forsøg på hævn over sin eks-forlovede Rory McIlroy.

For mens det danske tennis-es har fortalt, at hun over flere år har forsøgt at komme med i magasinet, så tolker avisens skribent deltagelsen med 'de vovede billeder' som et klokkeklart signal til den nordirske golfspiller.

Wozniacki vil vise, at manden der droppede hende, efter bryllupsinvitationerne ellers var sendt ud, går glip af den helt store pakke.

- Mens den smukke blondine uden tvivl syder i photoshootet, er der noget ret desperat ved hendes seneste forsøg på at få opmærksomhed - og hendes 'se mig'-opførsel efter det meget omtalte brud fra verdens bedste golfspiller - der begynder at virke ret tyndslidt, skriver avisen i sin artikel under overskriften:

- Caroline Wozniacki syder i pikante billeder, men er Rory McIlroys ex gået for langt?

Se også: Wozniacki-billeder går verden rundt: Hun er pivfræk

Caroline Wozniacki har tidligere ladet sig forevige uden ret meget tøj på. (Privatfoto) Tennis - 9. feb. 2015 - kl. 18:20 Sådan ser Wozniackis swimsuit-billeder ud

Artiklen fortsætter med et længere hyldest-epos for den nationale helt, der siden bruddet ikke har gjort meget ud af at tale om det offentligt. I stedet har han været gennem en retssag, som endte med forlig, og har ellers haft fokus på at spille golf. Meget modent og voksent konkluderer artiklen, der fortsætter med at fokusere på Caroline, der flere gange med slet skjulte hentydninger har sendt digitale lussinger af sted mod golf-eksen.

Se også: Caroline morer sig: Kan endelig bruge Rory til noget

- Selv når hun burde koncentrere sig om sin tennis, har McIlroy ikke været langt fra hendes tanker. Og det er derfor, at disse billeder i Sports Illustrated lader til at skrive: Jeg er her stadig, at du ved det.

- Hun er selvfølgelig ikke den første kvinde til at vise sig selv frem for en eks, med en 'her er hvad du går glip af'-attitude, og hun bliver heller ikke den sidste. Men Wozniacki ville måske have det bedre med sig selv, hvis hun fokuserede mere på sport og mindre på hævn.

Tekstilforbruget bliver mindre og mindre, men der vil altid være en strimmel på Caroline Wozniacki (Privatfoto) Tennis - 9. feb. 2015 - kl. 17:13 Caroline: Her går min grænse for nøgenhed

Se også: Caroline om brud: Værre, hvis jeg havde stået ved alteret

Caroline Wozniacki bekymrer sig nok ikke alverden om den slags stikpiller. Selv udtalte hun i forbindelse med lanceringen af billederne og det amerikanske magasin:

- Der er rigtig meget prestige i det, og det er en af de ting, jeg altid gerne har villet.

- Det er meget få, der får muligheden for det. At blive udvalgt blandt så mange modeller og sportsfolk, det er bare fantastisk, lød det dengang.

Se også: Gør Rory grin med Wozniacki her?

Wozniacki har tjent mere end 100 mio. kroner i præmiepenge gennem karrieren, men langt mere på sine personlige sponsorater (Foto: Koji Sasahara/AP). Sport og Spil Little Miss Goldmine: Caroline runder den halve milliard

TV: Wozniacki i groteske scener: I don't give a s***
Se også: TV: Wozniacki i groteske scener: I don't give a s***

83 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere