Sharapova og Serena i drømmefinale

Radwanska og Jankovic blev fejet til side i semifinalerne i Miami

Maria Sharapova gjorde kort proces mod Jelena Jankovic i semifinalen. (Foto: AP)
Maria Sharapova gjorde kort proces mod Jelena Jankovic i semifinalen. (Foto: AP)

Der er kræs for tennis-feinschmeckere i Miami lørdag.

To af historiens største profiler i kvindetennis tørner sammen i finalen i Sony Open efter overbevisende sejre i deres respektive semifinaler.

Maria Sharapova gjorde kort proces mod Jelena Jankovic og vandt 6-2, 6-1, mens Serena Williams var lige så suveræn med 6-0, 6-3 over ellers velspillende Agnieszka Radwanska.

Modsat sin kvartfinale mod Sara Errani var Sharapova velspillende og begik kun 10 uprovokerede fejl og brød sin modstanders serv hele seks gange.

Og der er ingen tvivl om, at Serena Williams får kam til sine sorte krøller i finalen. For Sharapova er inde i en stime.

Læs også:

Se også: Løchte og makker i semifinalen i Miami

Hun kom til Miami efter at have vundet i Indian Wells - over Caroline Wozniacki i finalen i øvrigt. Hun har vundet 22 sæt (personlig rekord) og 11 kampe i træk.

Mod Jankovic vandt hun 23 af 25 point i egen serv.

- Jeg følte bare, at jeg skulle præstere bedre i forhold til min kvartfinale. Og jeg må sige, at jeg er tilfreds med min fokus under kampen.

Nu venter der en ordentlig mundfuld i skikkelse af Serena Williams. Sharapova har tabt 11 af 13 møder med den olympiske mester, der efterhånden kandiderer til titlen som historiens stærkeste kvindespiller.

Læs også:

Se også: Wozniacki ændrer planer: Bliver i USA

Seneste russiske sejr ligger tilbage i 2004. De seneste 13 sæt er vundet af amerikaneren.

- Det har været ret hurtige kampe. Hun er en fantastisk atlet med så meget styrke og selvtillid. Så har du nogle få partier, hvor du ikke er på toppen, så udnytter hun det, siger Sharapova om sin modstander.

Skulle Sharapova besejre Williams, så er hun den kun tredje kvinde i historien til at vinde Indian Wells og turneringen i Florida i samme år. Steffi Graf gjorde det i 1994 og 1996, mens Kim Clijsters vandt i 2005.

Det er femte finale for russeren, mens Williams har vundet turneringen fem gange. Pudsigt nok har de to aldrig mødt hinanden i finalen før.

1 af 2 ...hun render ind i Serena Williams, der har en særdeles god statistik mod russeren. (Foto: AP)
2 af 2 Maria Sharapova gjorde kort proces mod Jelena Jankovic i semifinalen. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere