Wozniacki ændrer planer: Bliver i USA

Arrangør af Family Circle Cup jubler: Vores fans elsker Caroline

Caroline Wozniacki er et af flere store navne i Charleston den kommende uge. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki er et af flere store navne i Charleston den kommende uge. (Foto: AP)

Ideen var egentlig, at hun skulle forlade staterne og vende fokus mod grussæsonen i Europa med Stuttgart som første stop.

Men planerne er ændret for Caroline Wozniacki, der bliver i USA for at nappe en turnering mere.

Det oplyser arrangørerne af WTA-turneringen Family Circle Cup i Charleston i South Carolina, der har tildelt danskeren et wildcard.

- Vi er meget begejstrede over at kunne byde Caroline velkommen tilbage til Charleston. Vi ved, at vores fans bliver glade. Hun er en talentfuld, ung spiller, hvis personlighed gør hende let at holde af at se på, siger turneringsmanager Eleanor Adams til turneringens hjemmeside.

Efter nedturen til upåagtede Garbine Muguruza i Miami forsøger Wozniacki sandsynligvis at genfinde den stime, der bragte hende i finalen i Indian Wells umiddelbart inden WTA-turneringen i Florida.

Caroline Wozniacki har tidligere været i finalen to gange i Charleston. Senest i 2011, hvor hun vandt over Elena Vesnina. Sidste år var Wozniacki ikke med.

I forvejen er turneringen stærkt besat med folk som søstrene Williams, Samantha Stosur, Sara Errani, Andrea Petkovic og Sabine Lisicki.

Der har været tvivl om både Venus Williams og Stosur, der begge pådrog sig skader i forbindelse med Sony Open sidste uge. De skulle dog være klar til at spille igen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere