Sensationel nedtur for Djokovic

Tysk tennisspiller, der er seedet som nummer 15, har taget en skalp af de helt store: Novak Djokovic

Djokovic bøjer sig for rutinerede Tommy Haas. (Foto: AP)
Djokovic bøjer sig for rutinerede Tommy Haas. (Foto: AP)

Verdensranglistens nummer 1, Novak Djokovic, er røget overraskende tidligt ud af ATP-turneringen i Miami.

Den serbiske tennisstjerne tabte natten til onsdag dansk tid med cifrene 2-6, 4-6 til Tommy Haas, som dermed avancerer til kvartfinalen.

Det tog blot tyskeren én time og tyve minutter at banke den forsvarende mester i to sæt på hardcourt-underlaget på centre court.

- Der er dage, hvor du ikke føler dig godt tilpas på banen, og det her er en af de dage, siger Djokovic, som tager hatten af for sin modstander:

- Al ære til ham. Han var den bedre spiller. Det er den værste kamp, jeg har spillet i lang tid.

Det var første gang, at Tommy Haas spillede mod en verdensetter, siden han blev slået af Rafael Nadal ved tredje runde af Australian Open i 2009.

Tyskeren indtager selv i øjeblikket en placering som nummer 18 på listen over verdens bedste. Han er seedet som nummer 15 i Miami.

Det er ikke første gang på det seneste, at den normalt så ustoppelige Djokovic har fået et uventet exit fra en af de større turneringer.

For 10 dage siden blev serberen sendt ud af semifinalen i Indian Wells efter et nederlag til argentinske Juan Martin del Potro. Djokovic havde indtil semifinalen ikke tabt en kamp siden 31. oktober og var ubesejret i 22 kampe i streg.

Tommy Haas, som fylder 35 i næste uge, møder franskmanden Gilles Simon i kvartfinalen i Miami.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere