Sharapova: Wozniacki er en maskine

Inden søndagens finale i Indian Wells fører Sharapova 4-2 over Wozniacki i indbyrdes opgør

Maria Sharapova er favorit før finalen mod Caroline Wozniacki. (Foto: AP/Mark J. Terrill)
Maria Sharapova er favorit før finalen mod Caroline Wozniacki. (Foto: AP/Mark J. Terrill)

Caroline Wozniacki og finalemodstanderen i den prestigefyldte WTA-turnering i Indian Wells i USA, Maria Sharapova, har flere gange tidligere stået over for hinanden.

Selvom russeren fører 4-2 i indbyrdes opgør, har hun alligevel stor respekt over for sin 22-årige danske modstander.

- Hun er en maskine. Hun lader dig arbejde virkelig hårdt på banen, sender en masse bolde retur og er en meget alsidig modstander, siger den andenseedede Maria Sharapova ifølge Reuters.

- Hun er en virkelig god spiller. Hun er farlig, når hun får mulighed for at åbne banen op og får en til at løbe fra den ene side til den anden, siger hun.

Læs også:

I de indbyrdes opgør fører Maria Sharapova med 4-2 mod Caroline Wozniacki og har vundet de to seneste opgør - i Miami i fjor og i Rom i 2011. (Foto: AP/Mark J. Terrill) Tennis Hård finalemodstand til Wozniacki

I maraton-semifinalen med tyske Angelique Kerber, lykkedes det Wozniacki at få vendt kampen ved at sende en byge af høje bolde over sin tyske modstander.

Den måde at spille på har gjort indtryk på Wozniackis russiske finalemodstander.

- Jeg så nogle af disse point. Det var ret interessant, siger Sharapova.

- De så alle ud til at være virkelig høje, men boldene blev på banen. Jeg tænkte: 'Det er virkelig godt spillet.' Jeg tror ikke, jeg kan gøre det samme, siger hun.

Læs også:

Tungt nederlag til Wozniacki (Foto: AP/Mark Terrill) Tennis Efter nederlag til Wozniacki: Hun spillede rigtig godt

Danskeren var også i finalen i den amerikanske turnering, der rangerer lige under de fire grand slams, i 2010, og året efter stod hun som vinder. Hun glæder sig nu over igen at have nået finalen:

- Det er noget meget særligt. Jeg elsker at spille her, jublede Caroline Wozniacki efter lørdagens semifinale mod den fjerdeseedede Kerber, der varede to timer og 31 minutter og endte med cifrene 2-6, 6-4, 7-5.

Sharapova, der vandt den amerikanske turnering i 2006, slog i sin semifinale landsmanden Maria Kirilenko 6-4, 6-3.

Finalen i Indian Wells bliver spillet søndag klokken 20.00 dansk tid.

0 kommentarer
Vis kommentarer