Tidligt farvel til fjerdeseedet i Indian Wells

David Ferrer blev den første af favoritterne, der måtte forlade ATP-tennisturneringen i Indian Wells

David Ferrer har lige nu problemer med at leve op til det spil, der har gjort ham til nummer fire i verden på den aktuelle tennisrangliste.

Spanieren tabte finalen i Acapulco i sidste uge med et brag til Rafael Nadal i en kamp, hvor det kun lykkedes at vinde to partier.

Og nedturen fortsatte, da Ferrer tabte sin kamp i anden runde af ATP-turneringen i Indian Wells i tre sæt til sydafrikaneren Kevin Anderson, der er nummer 37 i verden.

Dermed blev Ferrer den første af de topseedede spillere, der måtte forlade turneringen.

Roger Federer og Rafael Nadal derimod havde ingen problemer med at spille sig videre til tredje runde.

Federer brugte kun en time på at besejre usbekeren Denis Istomin, og han var så godt spillende i egen serv, at han aldrig havde en breakbold imod sig.

- Jeg følte aldrig, at han kom ind i kampen. Det giver bare én endnu mere selvtillid, siger Federer til nyhedsbureauet AFP.

For Rafael Nadal, der ligesom de øvrige favoritter fik lov at sidde over i første runde, var kampen mod amerikaneren Thomas Harrison den første på hardcourt i næsten et år.

Spanieren har siddet udenfor med knæproblemer i næsten otte måneder, men virker til at være på vej til sin tidligere form.

Han skulle godt nok lige i gang mod Harrison, men formåede dog at sætte sig igennem med cifrene 7-6, 6-2.

- For to uger siden vidste jeg ikke, om jeg ville være i stand til at spille her. Så jeg er meget glad for at være tilbage, siger femteseedede Nadal til AFP.

Novak Djokovic og Andy Murray, der er seedet som nummer ét og tre i turneringen, har endnu deres første kamp til gode. De spiller først søndag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere