Wozniacki overlader frieriet til Rory

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki mener, at initiativet til bryllup med golfspilleren Rory McIlroy skal komme fra ham

De malaysiske journalister var mere interesseret i Caroline Wozniackis privatliv end i den forestående WTA-turnering i landet, hvor danskeren er topseedet. (Foto: Thomas Sjørup)
De malaysiske journalister var mere interesseret i Caroline Wozniackis privatliv end i den forestående WTA-turnering i landet, hvor danskeren er topseedet. (Foto: Thomas Sjørup)

Caroline Wozniacki er topseedet i denne uges WTA-turnering i Kuala Lumpur i Malaysia, hvor hun mandag indledte med et anderledes pressemøde.

Danskeren måtte primært svare på spørgsmål af privat karakter, fordi journalister ville vide, hvornår hun skal giftes med sin kæreste, den nordirske golfspiller og verdensetter Rory McIlroy.

- Jeg tror, det er et spørgsmål, som han må besvare, siger Wozniacki ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Jeg nyder alt, hvad der sker i øjeblikket, og sådan som tingene er. Bryllup? Vi er stadig unge, og vi har mange år foran os, siger 22-årige Wozniacki.

Læs også:

Se også: Wozniacki slået ud i Dubai

Spekulationerne om et bryllup begyndte for alvor i december, da Wozniacki blev set med en stor ring på hendes højre ringfinger.

Wozniacki har tidligere afvist, at hun er på vej til at blive gift med 23-årige McIlroy, og hun vil heller ikke svare på, hvad hun ville sige, hvis han friede til hende.

- Det bliver for personligt, siger Wozniacki.

Læs også:

Se også: Maradona havde gave med til Wozniacki

Den tidligere verdensetter, som igen i denne uge fastholdt sin position som nummer 10 i verden, satser på at nå helt til tops i turneringen BMW Malaysian Open.

- Jeg nyder ikke at tabe, men når jeg taber, så er det simpelthen fordi, at den anden pige har spillet bedre end mig.

- Det er det, tennis handler om, og lige meget hvad, så fortsætter jeg fuld af selvtillid, siger Wozniacki.

I første runde er Wozniacki oversidder, og i anden runde venter vinderen af opgøret mellem Claire Feuerstein fra Frankrig (nummer 131 i verden) og østrigeren Patricia Mayr-Achleitner (nummer 193 i verden).

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere