WTA straffer skadede stjerner

Victoria Azarenka og Serena Williams straffes for at melde sent fra til kamp i Dubai.

Serena Williams meldte for sent afbud til Dubai Duty Free Tennis Champions Championships. (Foto: AP)
Serena Williams meldte for sent afbud til Dubai Duty Free Tennis Champions Championships. (Foto: AP)

Serena Williams, verdens nummer et, og Victoria Azarenka, verdenstoeren, er begge blevet straffet af tenniskvindernes organisation WTA i forbindelse med den igangværende Dubai Duty Free Tennis Championships.

Amerikanske Williams, som onsdag kort inden sin 1/8-finalekamp mod Marion Bartoli valgte at trække sig på grund af en rygskade, har fået en bøde på 50.000 dollar, svarende til 282.500 kroner.

Hviderussiske Azarenka har fået en bøde på 100.000 dollar, svarende til 565.000 kroner, efter at hun meldte afbud til turneringen mandag.

Azarenka straffes hårdere, fordi det er andet år i træk, at hun trækker sig fra turneringen inden starten, og efter at tilmeldingen er afsluttet.

Læs også:

Se også: Wozniacki slipper for skadet Serena

Både Williams og Azarenka straffes yderligere på verdensranglisten. Én af de turneringer, som tæller med i forbindelse med at udregne spillernes point til verdensranglisten, kommer til at give nul point, meddeler WTA.

Hverken økonomisk eller ranglistemæssigt bør straffen dog have den helt store effekt på duoen, som tjener mange millioner kroner om året og leverer topresultater det meste af tiden.

Begge spillere har over for turneringsledelsen lovet, at de kommer tilbage igen til Dubai-begivenheden næste år.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere