Maradona havde gave med til Wozniacki

Den argentinske fodboldlegende Diego Maradona gratulerede Caroline Wozniacki for kvartfinalesejren i Dubai

Igen i dag var Maradona forbi - i dag med gave til den danske tennis-pige (Foto fra twitter)
Igen i dag var Maradona forbi - i dag med gave til den danske tennis-pige (Foto fra twitter)

Der var meget at glæde sig over for Caroline Wozniacki, da hun torsdag spillede sig i semifinalen ved WTA-turneringen Dubai Duty Free Tennis Championships.

Efter sejren i tre sæt over franske Marion Bartoli kom den argentinske fodboldlegende Diego Maradona ind på banen for at gratulere danskeren for sejren.

- Det er meget specielt, at han overværede kampen. Jeg er en stor fodboldfan, så det er stort for mig, sagde Wozniacki - der er stor Liverpool-fan - lige før Maradona kom ind på banen.

Maradona kom ikke tomhændet. Han havde taget en argentinsk landsholdstrøje med til Wozniacki.

Se også:

Se også: Wozniacki videre efter tæt kamp

Trøjen var naturligvis udstyret med Maradona-navnet og 10-tallet på ryggen - det nummer, som Maradona spillede i. På forsiden af trøjen havde Maradona skrevet en venlig hilsen til danskeren.

Wozniacki holdt sig ikke tilbage og gav Maradona en af sine ketsjere - med autograf på. Efterfølgende blev der taget godt med billeder af begivenheden.

Danskeren vandt opgøret mod Bartoli med 4-6, 6-1, 6-4 efter at have været bagud 0-2 og foran 5-2 i tredje og sidste sæt.

- Det var en svær kamp. Marion spillede godt. Jeg var bagud i tredje sæt, så jeg måtte kæmpe mig tilbage, og jeg fightede alt det, jeg kunne, lyder det fra Wozniacki.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere