Woznicki stormer frem i Dubai

Selv om Wozniacki havde negativ statistik mod tjekkiske Lucie Safarova inden kampen, var den unge dansker ustoppelig

I næste runder møder Caroline Wozniacki kinesiske Jie Zheng. (Foto: Photoshot)
I næste runder møder Caroline Wozniacki kinesiske Jie Zheng. (Foto: Photoshot)

2-1 i indbyrdes opgør - til tjekkiske Lucie Safarova var inden dagens opgør ikke just et bevis på, at Caroline Wozniacki ville få en nem første runde i Dubai. Men det var danskeren da heldigvis totalt ligeglad med, og hun sejrede sikkert 6-2, 6-2.

Hun lagde fra land i højt tempo, og heldigvis viste det sig, at hun ikke slækkede på speederen siden hen.

Se også: Serena Williams jagter to amerikanske legender

Den 26-årige tjekke, der er nummer 18 på verdensranglisten, havde dårligt nået at registrere, at kampen var i gang, før Caroline havde bragt sig foran 5-1 i første sæt. Så skulle Caroline serve, og endte i småproblemer 15-40, og selv om hun fik udlignet, endte det med servegennembrud til 2-5. Desværre var det igen forhånden, der begyndte at drille Caroline, og den blev bestemt ikke kønnere i det næste parti. Til gengæld blev tjekken ved med at lave fejl, og hendes serveparti blev en tæt - og noget nervøs affære. Meget betegnende sikrede Caroline sættet på en dobbeltfejl af Safarova.

Andet sæt fortsatte, hvor det første slap - med Caroline på toppen af ydeevnen. Hendes forhånd begyndte sågar at fungere. I sættets fjerde parti slog danskeren til, og hun brød tjekken rent til føring 3-1. De holdt begge deres server frem til 5-2. Så gik Safarova ud efter sidebyttet og skulle serve for at holde sig i matchen. Det lykkedes i dén grad ikke. Caroline vandt ganske enkelt samtlige bolde i det parti - og sejren var en kendsgerning.

Se også: Wozniacki blander sig i golf-debat om McIlroy

I det hele taget var det en opløftende kamp set gennem danske briller, hvor Caroline holdt godt sammen på spillet og drev Lucie Safarova rundt på banen.

I næste runde møder Caroline kinesiske Jie Zheng, der i tre sæt besejrede Ursula Radwanska. Kineseren er nummer 44 på den aktuelle verdensrangliste. Men bestemt ikke en walkover for Caroline, der på forhånd er bagud med 1-3 i indbyrdes opgør. Men sådan var oddset jo også på forhånd mod Safarova.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere