Nadal indstillet på comeback-nederlag

Rafael Nadal er forberedt på, at han kan tabe i første runde, når han næste uge gør comeback efter lang pause

Rafael Nadal har holdt syv måneders pause fra tennis, og spanieren er indstillet på, at han kan tabe allerede i sin comeback-kamp på onsdag. (Foto: AP)
Rafael Nadal har holdt syv måneders pause fra tennis, og spanieren er indstillet på, at han kan tabe allerede i sin comeback-kamp på onsdag. (Foto: AP)

Den spanske tennisstjerne Rafael Nadal indrømmer, at han kan få det meget svært, når han i næste gør comeback efter syv måneder ude med en knæskade.

Det er ved ATP-turneringen i chilenske Vina del Mar, hvor der spilles på grus, at Nadal vender tilbage på tennisscenen.

- Grusunderlaget vil uden tvivl være mindre belastende for mit knæ end andre underlag. Mit mål er at kæmpe heroisk, og forhåbentlig holder mit knæ til det.

- Der er altid en risiko for, at jeg vil tabe i første runde efter så mange måneder væk fra sporten, siger den tidligere verdensetter ifølge AFP.

Læs også:

Se også: Agassi: De kan blive de bedste nogensinde

Tirsdag spiller han double med argentineren Juan Mónaco, mens Nadal - der fredag landede i Chile - gør comeback som singlespiller onsdag.

Spanieren, der er noteret for 11 grand slam-titler, har ikke spillet, siden han i juni 2012 tabte til tjekken Lukas Rosol i anden runde ved Wimbledon.

- Selvfølgelig kan jeg stadig mærke lidt smerte i knæet, hvilket nogle gange forhindrer mig i at spille, men du skal begynde på et eller andet tidspunkt, og jeg er her for at prøve mit bedste.

- Så håber jeg, at knæet holder til det. Men knæet har det bedre nu. Der er ingen risiko for, at jeg her vil opleve tilbageslag, siger Nadal.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere