Løchte danner par med Lisicki

De to har besluttet at spille mixed-double sammen efter begge at være slået ud i Australian Open

Frederik Løchte havde ikke succes med sin svenske makker i herredouble, så nu prøver han en tysker i mixeddouble. (Foto: Raoul Wegat)
Frederik Løchte havde ikke succes med sin svenske makker i herredouble, så nu prøver han en tysker i mixeddouble. (Foto: Raoul Wegat)

MELBOURNE (ekstrabladet.dk): Frederik Løchte Nielsen var ikke slået ud af Australian Open ret mange timer, før han var inde igen.

Danskeren, der i nat tabte i herredouble med sin svenske makker, spiller således med i mixeddouble, hvor han har fundet sammen med – Sabine Lisicki.

- Jeg ville jo alligevel træne nogle dage hernede, og så kan jeg jo lige så godt spille mixed, få nogle kampe og forhåbentlig lidt præmiepenge, siger Løchte, som dog medgiver, at den kønsblandede række ikke har højeste, sportslige status i tenniskredse.

Læs også:

Se også: Gik helt ned foran 15.000 landsmænd

- Men der er jo stadig en grand slam i spil. Det er jo ikke bare Pondus Cup, det her, som han bramfrit udtrykker det.

Han kender ikke Sabine Lisicki men havde slået en ’makker søges’ seddel op, som tyskeren reagerede på efter at være slået ud i singlerækken af sin ikke-veninde, Caroline Wozniacki.

Læs også:

Se også: Caroline i hedeslag

- Hun server jo, som en hest sparker og slår hårdt. Så det skal nok blive godt. I øvrigt kan hun godt finde ud af det. Hun var i OL-semifinalen i mixed-double sammen med Christopher Kas.

Der er endnu ikke trukket lod til turneringen, der starter på fredag.

1 af 2 Sabine Lisicki tabte forleden til Caroline Wozniacki - men er ikke færdig med Australian Open endnu. (Foto: AP)
2 af 2 Frederik Løchte havde ikke succes med sin svenske makker i herredouble, så nu prøver han en tysker i mixeddouble. (Foto: Raoul Wegat)
0 kommentarer
Vis kommentarer