Wozniacki efter nederlag: Varmepausen hjalp hende

Et par bolde gjorde forskellen for Caroline Wozniacki, da hun tabte til stærk russisk kvalifikationsspiller

Caroline smelter i varmen. (Foto: AP)
Caroline smelter i varmen. (Foto: AP)

Tennisspilleren Caroline Wozniacki indkasserede tidligt tirsdag dansk tid sæsonens andet nederlag i blot tre kampe, da hun drønede ind i russiske Svetlana Kuznetsova ved WTA-turneringen i Sydney.

Kampen, der fik resultatet 7-6, 1-6, 6-2 i russisk favør, blev spillet under dundrende australsk hede, og her var russeren stærkest til sidst.

- Selvfølgelig vil man gerne vinde og spille på et rigtigt højt niveau. Men sådan er det, og man må bare komme videre, siger den 22-årige dansker efter kampen til Ritzau.

- Jeg kunne måske have vundet første sæt, men sådan er det nogle gange i tennis. Det er et par bolde, der gør en stor forskel, fortsætter hun.

Hun roser russeren, der kom med til turneringen som kvalifikationsspiller.

Der er dog ikke tale om en hvilken som helst kvalifikationsspiller. Kuznetsova har to grand slam-sejre bag sig, men blandt andet en skade har sendt hende på en rutsjebanetur ned ad verdensranglisten til plads nummer 71.

- Svetlana er en god spiller, og hun har vundet store turneringer tidligere, så hun ved, hvad der skal til, lyder det fra Wozniacki, der er placeret som nummer 10 i verden.

Efter andet sæt benyttede spillerne sig af muligheden for at holde en ti-minutters varmepause. Forinden havde Wozniacki hentet andet sæt hjem i sikker stil.

- Jeg tror helst sikkert, at varmepausen var til hendes fordel. Hun kom ind med ny energi, og jeg fik en skidt start på tredje sæt, hvor jeg blev brudt med det samme, og så har man ryggen mod muren.

Caroline Wozniacki havde mulighed for at bryde tilbage i partiet efter, men missede chancen.

- Og så har man virkelig brug for at kæmpe sig tilbage, men det gjorde jeg ikke i dag, konstaterer hun.

Næste udfordring for danskeren er Australian Open i Melbourne, der går i gang mandag.

0 kommentarer
Vis kommentarer