Wozniacki på toppen i Sydney: Klar til kamp igen

Alle ville føle sig rustne i sæsonens første kamp, lyder det fra Wozniacki oven på skuffelsen i Brisbane

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Godt nok er WTA-turneringen i Sydney endnu ikke i gang, men Caroline Wozniacki kan alligevel siges at have nået toppen i den australske millionby.

Den danske tennisstjerne brugte nemlig en fridag på at nyde udsigten fra 268 meters højde - spændt fast på ydersiden af den høje bygning Sydney Tower Eye.

Med sig havde hun kæresten, golfstjernen Rory McIlroy, og danskeren havde brug for hans støtte: Hun lider nemlig af højdeskræk.

- Jeg er jo et konkurrencemenneske, så det var en udfordring, siger Wozniacki, der dog holdt godt fast ved gelænderet, indtil hun endelig turde tage et hop op i luften.

Se også:

Se også: Caroline: Det er ikke så sjovt

Søndag er det dog tilbage til arbejdet, hvor WTA-turneringen Apia International går i gang. Her skal Wozniacki forsøge at forbedre sit resultat fra turneringen i Brisbane, hvor hun led et overraskende nederlag i første runde til verdens nummer 103.

- Det var den første kamp, jeg havde spillet i en måned, så alle ville føle sig lidt rustne i den situation.

- Men det har været en god uge alligevel, for jeg har fået mulighed for at spille træningskampe mod mange forskellige piger, og jeg føler mig godt tilpas, og forhåbentlig vil det vise sig i de næste turneringer, siger Wozniacki til Ritzau.

I første runde i Sydney venter veninden Urszula Radwanska.

Se mere:

Se også: Forfærdelig sæsonstart for Wozniacki

Selvom hun har taget kæresten med til Australien, mener hun ikke, at han tager for meget af hendes tid:

- Jeg har trænet lige så meget, som jeg plejer, men jeg mener, at det også er vigtigt at slappe af og nyde tiden uden for banen. Jeg tror, det hjælper på banen.

Efter turen i tårnet afslørede tennisspilleren, at hun endnu ikke er blevet kureret for sin fobi:

- Jeg har stadig højdeskræk, men det var sjovt, siger hun.

Se billedet af Caroline Wozniacki på toppen her

0 kommentarer
Vis kommentarer