Williams igen kåret som den bedste

Serena Williams er for fjerde gang blevet kåret som den bedste spiller på WTA-touren

Serena Williams har vundet stort set alt, hun har stillet op i i år - derfor er hun nu for fjerde gang kåret som årets spiller på WTA-touren. (Foto: AP)
Serena Williams har vundet stort set alt, hun har stillet op i i år - derfor er hun nu for fjerde gang kåret som årets spiller på WTA-touren. (Foto: AP)

Efter et 2011, der ikke var efter forventningerne fik Serena Williams et helt forrygende comeback-år i 2012 og er derfor netop for fjerde gang kåret til WTA Player Of The Year.

I hele 2012 tabte Williams blot 4 af 62 kampe, og hun sejrede blandt andet i to Grand Slam-turneringer (Wimbledon og US Open), OL-turneringen og i sæsonfinalen i Istanbul, hvor hun da også stolt gjorde status over sæsonen.

- Jeg har altid sagt, at hvis jeg spiller godt og gør alting rigtigt, så er det meget svært at slå mig. Det tror jeg stadig på, sagde 31-årige Williams .

Trods sin fjerde kåring har Serena Williams et pænt stykke vej op til de to mest vindende kvinder af titlen. Således vandt Steffi Graf titlen otte gange, mens Martina Navratilova sejrede syv gange.

Læs også:

Se også: Sexede Serena nyder ferien

Danske Caroline Wozniacki har stadig sin første kåring til gode. I 2010 og 2011 dominerede hun WTA-touren, men måtte se henholdsvis Kim Clijsters og Petra Kvitova løbe med titlen. I år har hun med blot to WTA-sejre og hele 21 nederlag i bagagen ikke været i nærheden af at konkurrere om titlen.

Det er tennisjournalister over hele verden, der har stemt på sæsonens bedste spiller.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen