Løchte: Det er vildt og jeg nyder det

Frederik Løchte har ikke ladet sig påvirke af den store scene i London, hvor han i morgen spiller semifinale

Frederik Løchte optræder  på den helt store scene i London. (Foto: AP)
Frederik Løchte optræder på den helt store scene i London. (Foto: AP)

- Som oplevelse er det da stort at spille semifinale sådan en søndag, hvor Roger, Andy og Novak også er på programmet, griner Frederik Løchte Nielsen med stjerne-adresse til Federer, Murray og Djokovic.

Det resultatmæssige lever til gengæld sit eget afslappede liv i hans bevidsthed, når det handler om den double-række, som er og bliver andenprioritet i hans tennisliv.

Et kuriosum, der har fået mange internationale medier til at møde frem til hans og makker Jonathan Marrays pressemøder i ugens løb for at dyrke netop den i deres øjne helt uhørte vinkel i et elitemiljø.

- Det rører mig ikke. Til gengæld nyder jeg at sidde der på podiet sammen med Jonny og have det samspil.

Samspillet har Wimbledon-mestrene også med det store publikum i O2 Arena, hvor de 17.500 tilskuere selvfølgelig er på britens side.

Se også: Han er pisket til sejr

- Jeg er meget glad for, at vi har præsteret på dette niveau, for det kan godt være overvældende at blive smidt ind i så stor en kulisse. Der kunne måske komme en reaktion, hvis presset blev for stort.

- Men vi har håndteret det godt og nydt det, så det har kun forstærket oplevelsen, siger danskeren i mobilen på vej hjem til sit femstjernede logi ved Themsen.

Det med nydelsen vil også være i centrum i semifinalen, hvortil modstanderne endnu ikke var fundet ved denne udgaves deadline. Og de to lader Marrays engelske træner om at spionere i hallen.

- Vi kender begge par så godt. Vi slog dem begge i Wimbledon og har dem også på DVD. De er vidt forskellige som par, men der er tjek på det, siger Løchte om de amerikanske Bryan-brødre eller spanierne Granollers og Lopez.

Se også: Federer klar til semifinalen i London

- Der kan også gå for meget taktik i det. Vi vil angribe kampen på præcis samme måde og finde den samme rytme som i de andre. Det ville være en fejl at begynde at tænke anderledes, fordi det er en semifinale.

En sejr vil dog udløse 65.000 dejlige dollars, og skulle kampen ende i super-tiebreak, har parret to gange bevist deres gode nerver.

- Jeg har ikke mærket det store til nerver. Kulissen har ikke påvirket mig, og jeg har spillet relativt godt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen