Løchte nyder dagen derpå

- Vi snakkede, hyggede og fortalte røverhistorier på en natklub, fortæller den glade Wimbledon-vinder

Frederik Løchte Nielsen skal stadig lige fordøje triumfen. (Foto: Zuma Press)
Frederik Løchte Nielsen skal stadig lige fordøje triumfen. (Foto: Zuma Press)

LONDON (ekstrabladet.dk): Han er klædt i jeans og iført trætte øjne. Det er dagen derpå for Frederik Løchte Nielsen. Men sikke en dag.

- Hvor langt er du nået i processen med at forstå det her?

- Jeg synes, jeg er nået rimeligt langt. Jeg føler, jeg er rimelig realistisk og analytisk i min tilgang til det hele, så jeg prøver at suge det hele ind og tage det til mig og anerkende og registrere alle følelser, jeg får i løbet af sådan en oplevelse her. Jeg har virkelig taget mig tid til at tage det til mig. - Hvor stort er det så?

Se også: Flabet Løchte: Jeg har store sten Se også: Flabet Løchte: Jeg har store sten

- Det er da stort. Wimbledon er Wimbledon. det er klart, at jeg hellere ville have vundet single, hvis det er det, du spørger om, men det er stadig stort. - Ingen kan tage fra os, at vi har vundet Wimbledon og bare oplevelsen i at spille her, har været en kæmpe ting. Og så en finale på centre court. Det er historisk, smiler han.

- Har du kunnet mærke euforien hjemmefra?

- Mest på jer journalister. Men jeg har fået masser af hilsener på sms, facebook, twitter og hvad der ellers er. Det har været lidt mere en normalt for at sige det mildt. På den måde har jeg kunnet mærke det.

- Jeg er ikke gennem bunken. Jeg er typen, der ikke kan gå i gang med det uden at gøre det færdig. Jeg er nødt til at give mig tid til det.

Se også: Løchte: Der ryger nok et par fadbamser ned Se også: Løchte: Der ryger nok et par fadbamser ned

- Fik du sovet i nat?

- Ikke meget, men det var absolut efter planen. Vi snakkede, hyggede og fortalte røverhistorier. På en natklub. Venner og familie. Vi prøvede at udnytte momentum fra kampen, griner Frederik Løchte Nielsen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen