Løchte i sensationel Wimbledon-triumf

Frederik Løchte Nielsen er med sin britiske makker sensationelt klar til semifinalen i Wimbledon

Semifinalen er hjemme!

Onsdag aften spillede danske Frederik Løchte Nielsen sig sensationelt videre i Wimbledon efter endnu en maraton-kamp i herredouble.

Sammen med makkeren Jonathan Marray fra England, besejrede Løchte Nielsen amerikanske James Cerratani og Edouard Roger-Vasselin fra Frankrig med 7-6, 7-6, 6-7, 2-6, 6-2 i løbet af mere end fire timers tennis.

Se også: Federer banker sig vej til semifinalen

Sejren er knap så stor en sensation som 3. runde-sejren tirsdag, hvor det danske-engelske par eliminerede det ottendeseedede par. Men det er stadig en gedigen overraskelse af parret, der kun er med i turneringen, fordi de har modtaget et wildcard.

Se også: Glad Løchte: Vi var jo bedre end dem

Op mod Bryan-brødrene
Det begyndte egentlig som det efterhånden har for vane i Løchte og Marrays Wimbledon-kampe: Med tiebreaks. Således endte de første tre sæt. Det danske-engelske makkerpar havde chancen for at lukke kampen i 3. sæts tiebreak men misbrugte chancerne.

Se også: Løchte er lyspunkt i Wimbledon

Og da modstanderne forholdsvis let nappede 4. sæt, lignede det exit for Løchte Nielsen. Men i stedet hev parret sig op og leverede et forrygende godt parti, hvor det blev til de brud, som de var så tæt på i de første tre sæt, men som de aldrig fik. Og da de afgørende bolde begyndte at falde ud til deres fordel, var løbet kørt for Cerratani og Vasselin.

Nu venter sandsynligvis en helt anden type opgave: Et møde med legendariske Mike og Bob Bryan fra USA. Amerikanerne skal dog lige spille deres kvartfinale først.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen