Løchtes store oplevelse

Debuterede på Wimbledon og afgjorde næsten fire timer lang femsætter

LONDON (ekstrabladet.dk): - Jeg er selvfølgelig rigtig glad. Det var en stor oplevelse at spille her. Og jeg synes, jeg håndterede det godt.

Endelig fik Frederik Løchte Nielsen sin debut på Wimbledon, hvor hans farfar Kurt Nielsen spillede singlefinale i 1953 og 55. Og den gamle kæmpe havde været rævestolt, hvis han havde fulgt med på Bane 15, der ligger mellem den store Bane 1 og Centre Court.

For Nielsen den yngre servede solidt og kæmpede humørfyldt gennem næsten fire timer, før han med et net-snittende forhåndsslag afgjorde matchbolden til 6-7, 6-4, 7-6, 2-6, 7-5 til ham og hans britiske makker Jonathan Marray.

Læs også:

Tennis - 28. jun. 2012 - kl. 07:39 Wimbledon: Wozniacki dropper mixeddouble

- Det var sjovt at gå ind på banen, og der var da lidt kriller. Men vi kom godt fra start, og det, som jeg normalt ikke er så god til, gjorde jeg godt i dag.

Her sigtede han ikke mindst til sine returneringer, men han skulle også lige vænne sig til at tage imod i den uvante forhåndsside.

- De servede mig også smart, så al kredit til dem, sagde Nielsen, der også under kampen havde overskud til at applaudere modstandernes finesser.

- En sejr giver jo selvtillid, så jeg føler, at vi også har en chance i næste runde, sagde Løchte, som ærgrede sig lidt over, at Caroline Wozniacki havde trukket sig fra deres mixed-double:

- Ja, for det havde jeg set frem til.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen