Caroline møder amerikansk talent

Danskeren forbliver nummer syv på den seneste verdensrangliste før turneringen i Eastbourne

Caroline Wozniacki er seedet som nummer tre i Eastbourne, hvor hun står til at møde Petra Kvitova i en semifinale, hvis seedningerne holder. (Foto: AP/Michel Euler)
Caroline Wozniacki er seedet som nummer tre i Eastbourne, hvor hun står til at møde Petra Kvitova i en semifinale, hvis seedningerne holder. (Foto: AP/Michel Euler)

Caroline Wozniacki ligger fortsat nummer syv på verdensranglisten, der i dag er blevet opdateret efter Melanie Oudins sensationelle sejr i Birmingham tidligere på dagen.

Det amerikanske talent er med sejren rykket frem fra nummer 208 til nummer 122, men ellers er der ikke sket nævneværdige forskydninger på ranglisten.

I denne uges vigtige Wimbledon-optakts-turnering i Eastbourne møder Caroline Wozniacki tirsdag et andet amerikansk talent, nemlig den 20-årige Christina McHale, der rangerer som nummer 30 på verdensranglisten.

Læs også:

Se også: Sensation i Wimbledon-optakt

De to spillere har mødt hinanden to gange tidligere og har vundet en enkelt gang hver. Begge opgør fandt sted i fjor, da McHale først trak sig sejrrigt ud af opgøret i Cincinnati, før Wozniacki senere på året vandt i New Haven.

August-turneringen i New Haven er i øvrigt Caroline Wozniackis seneste, hvor hun er kommet til tops, men danskeren tror fortsat på, at hun kan komme til tops i en stor turnering - en Grand Slam-turnering.

Læs også:

Se også: Så lækker er Caroline i undertøj

- Jeg tror, jeg kan vinde Wimbledon i år, det skal jeg tro på. Kvindernes række er meget åben for tiden, og dybden af kvalitets-spillere er vokset markant gennem de seneste ti år.

- Man ved aldrig, hvad der sker. Der vil altid være overraskelser og spillere, man ikke havde forventet at se i kvart- eller semifinaler. Jeg havde for eksempel ikke forventet at se Sara Errani i French Open-finalen, men hun havde en virkelig god turnering, siger Caroline Wozniacki til Daily Mail.

Caroline Wozniacki er seedet som nummer tre i WTA-turneringen i Eastbourne, som hun vandt tilbage i 2010. Lodtrækningen kan ses her.

1 af 2 Christina McHale har endnu sin første turneringssejr til gode på WTA Touren, hvor Caroline Wozniacki er noteret for 18 turneringssejre. (Foto: AP/Michel Spingler)
2 af 2 Caroline Wozniacki er seedet som nummer tre i Eastbourne, hvor hun står til at møde Petra Kvitova i en semifinale, hvis seedningerne holder. (Foto: AP/Michel Euler)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen