Caroline fik tyske prygl

Caroline Wozniacki måtte endnu engang bøje sig for tyske Angelique Kerber, der knuste danskeren i to hurtige sæt

Caroline Wozniacki kunne slet ikke finde sit spil i Stuttgart. (Foto: DPA)
Caroline Wozniacki kunne slet ikke finde sit spil i Stuttgart. (Foto: DPA)

Så er bunden vist ved at være nået for Caroline Wozniacki.

Tennis-stjernen skuffede både sig selv og sine danske fans, da hun i forrige uge tabte finalen ved WTA-turneringen i Farum til tyske Angelique Kerber.

Men nederlaget i Farum var det rene vand i forhold til den begrædelige indsats, Wozniacki leverede, da hun torsdag aften igen stod overfor sin tyske overkvinde.

Se også: Wozniacki vandt efter halv kamp

For andenrunde-kampen i Stuttgart blev en lodret nedtur for danskeren, der slet, slet ikke formåede at byde en meget stærkt spillende Angelique Kerber modstand

6-1, 6-2 lød de tyske sejrscifre efter en forestilling, hvor absolut intet lykkedes for Wozniacki, mens tyskeren drev verdensranglistens nummer seks rundt på banen efter behag.

Allerede i danskerens første serveparti fik man en forsmag på det, der ventede. Her måtte en presset Wozniacki knokle knaldhårdt for at vende 15-40 til et vundet parti.

Se også: Hård uge venter Wozniacki

Flere partier blev det ikke til i sættet, og i andet sæt fortsatte nedturen ufortrødent med to tyske brud, inden Caroline Wozniacki fik afværget et truende æg.

Det lykkedes også at reducere til 5-2, men så var ballet forbi efter en time og to minutter, og dermed kan Wozniacki nu slikke sårene inden næste opgave venter med WTA-turneringen i Madrid.

Det var fjerde gang, at de to spillere mødte hinanden, og med de to seneste sejre har Kerber nu udlignet til 2-2 i det samlede regnskab.

0 kommentarer
Vis kommentarer