Nadal er uovervindelig i Monte Carlo

Rafael Nadal føler sig rigtigt godt tilpas på gruset i Monte Carlo, hvor han nu har vundet otte gange i træk

Foto: AP
Foto: AP

Rafael Nadal erklærede klart og tydeligt, at han var nervøs, da han tog fat på titelforsvaret i ATP-turneringen i Monte Carlo, men det havde den spanske tennisstjerne absolut ingen grund til at være - trods sin knæskade for bare få uger siden.

Søndag vandt han turneringen for ottende gang i træk, da han besejrede verdensetteren Novak Djokovic med 6-3, 6-1 i finalen.

- Jeg har altid elsket denne turnering, helt seriøst, siden jeg var dreng. En af mine drømme var at spille her. Det er en historisk turnering, hvor du ser alle dine idoler spille, siger Rafael Nadal.

Den tidligere verdensetter, som aktuelt er verdens nummer to, er yderst tilfreds med sin præstation og forspilder ikke chancen for at sætte sejren i perspektiv.

- Det kræver held at vinde otte gange. Man skal være på rette spor, uden skader og med perfekte forhold for at gøre det otte gange i træk. Det er det første.

- Dernæst skal du spille nærmest perfekt for at vinde otte gange i træk, specielt i en Masters 1000-turnering. Verdens bedste er med, og dem skal du slå.

- Jeg havde tabt syv kampe i træk til Novak, og at tabe den ottende havde ikke gjort den store forskel. Men at vinde over ham betyder meget for mig, siger Rafael Nadal.

Det hører med til historien om den suveræne finalesejr, at serberen ikke havde sin bedste dag, efter hans bedstefar var død tidligere på ugen.

- Jeg havde ingen følelsesmæssig energi tilbage, siger Novak Djokovic.

Serberen har stadig et komfortabelt forspring til Nadal på verdensranglisten.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere