Arrangører: Ingen folkefest i Farum

Tomme sæder i hobetal ved den danske WTA-turnering

Tilskuerne bliver væk i Farum (Foto: Lars Poulsen)
Tilskuerne bliver væk i Farum (Foto: Lars Poulsen)

Er Nordic Sports Group, firmaet der arrangerer WTA-turneringen i Farum, ved at fjerne Caroline Wozniacki fra folket med familiefjendtlige billetpriser og fuld fokus på VIP-segmentet?

Ekstra Bladet har bedt bestyrelsesformand Steen Thomsen bekende kulør.

Er dette en folkefest?

Se også: Stærk Caroline klar til finalen

– Nej, det er det ikke, og det tror jeg heller ikke, at det bliver. Men jeg har lige været ned og tale med folk fra tennisklubber fra Års og Skive, der er kommet herover. Hvis det skal være en folkefest, skal man engagere den slags folk mere i arrangementet. Men det er ikke vores ambitioner at blive en folkefest.

VIP-segmentet tæller tungest for jer?

– VIP-segmentet tæller igen i år meget tungt, og sådan vil det blive altid. I går mødtes jeg med Kasi-Jesper. Vi lader os inspirere af hinanden, og vi blev enige om, at han holder folkefesten, og så holder vi det fine arrangement.

Se også: Tysk finalemodstander venter på Caroline

Er det ikke at fjerne Caroline fra folket?

– Nej, det synes jeg ikke. Så længe vi har en tv-aftale, hvor hun kommer ud på landsdækkende tv, så kan alle folk se hende.

Hvordan skal en familie med to børn få råd til at se Caroline med billetpriser på 500 kroner?

– Vi arbejder på billetpriserne, så der kommer en større differentiering, så det ikke koster 500 kroner for børn at komme ind. Næste år kan en familie med tre børn komme ind på denne semifinaledag for under 1000 kroner. Det har jeg lige afgivet løfte på.

Læs også:

Se også: Wozniackis temperament koger

Hvorfor er det ikke sådan allerede i år?

– Fordi vi ville teste den del af konceptet. Vi ville først i dialog med tennisklubberne og høre, om de ville komme, hvis vi satte prisen ned. Det har de alle sammen rakt hånden i vejret på i dag.

Har I overvurderet Caroline som folkeligt trækplaster og forventet, at folk fra første dag ville storme portene, når hun kom til Danmark?

– Nej, det har vi ikke, og vi har heller ikke troet det i år. Næste år laver vi det sådan, at man har en VIP-side og en mere folkelig side i hallen.

– Uden VIP'erne ville der ikke være økonomisk grundlag for at holde turneringen, og så ville der heller ikke være noget at lave noget folkeligt ovenpå. Hvis almindelige familier skal få muligheden for at se Caroline i Danmark, er vi afhængige af, at de andre er til stede.

Læs også:

Se også: Wozniacki afviser rygter om forlovelse

– I de nuværende rammer bliver det ikke en folkefest, for halvdelen af billetterne er dedikerede til vores partnere

Er der forskel på et tennisbegejstret publikum og et VIP-publikum, der for manges vedkommende ser tennis for første gang?

– Det kan du sige, men mange af vores partnere går igen år for år, så spørgsmålet er, hvem der er de mest tenniskyndige. Der er også en opdragende effekt i det her. Der er mange tenniskyndige blandt vores partnere. Det er derfor, de er her.

Tennis og golf har døjet med et ry som velhaversportsgrene. Er I ikke med til at fastholde det?

– Jo, det kan godt være, men det generer os ikke.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere