Caroline vred på dopingkontrollen

- Det er lidt uacceptabelt, at de kommer klokken seks om morgenen, når jeg havde opgivet timen mellem ni og ti, mener Wozniacki

Caroline Wozniacki er ikke tilfreds med at blive jaget op kl. 6 om morgenen af dopingkontrollanter. (Foto: Lars Poulsen)
Caroline Wozniacki er ikke tilfreds med at blive jaget op kl. 6 om morgenen af dopingkontrollanter. (Foto: Lars Poulsen)

Onsdag var Caroline Wozniackis ’fridag’ en ellers travl tennis-uge, og hun havde glædet sig til at sove længe.

Det fik hun ikke lov til. Klokken seks om morgenen blev hun banket op af dopingkontrollen, og så skulle der igen leveres. Denne gang dråbevis.

- Er det noget, du bare lever med, eller synes du, det kunne gøres lidt mere elegant?

- Man lærer at leve med det, som det er. Men det er sådan, at du skal opgive et opholdssted og en time på dagen, hvor du gerne vil gøre det, og jeg havde opgivet fra klokken ni til ti.

Se også: Caroline Wozniacki: Jeg styrede spillet

- Derfor var det ikke superfedt, at de kom klokken seks. Jeg synes faktisk, det er lidt uacceptabelt. De kunne godt have ventet de tre timer, siger Caroline, der tydeligvis er irriteret over forløbet.

- Men når du først er oppe, så er det bare om at få tisset og så tilbage i seng.

Se også: Caroline klar til kvartfinalen

Resten af fridagen bød på træning, frokost og et interview med Godaften Danmark, før hun gik i biografen med kæresten Rory og så American Pie.

- Den kan jeg godt anbefale. Den er ret sjov, smiler Caroline Wozniacki, der altså fik afsluttet fridagen i et noget bedre humør.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere