Wozniacki afviser rygter om forlovelse

Tennisspilleren Caroline Wozniacki afviser alle rygter om en forlovelse med kæresten Rory McIlroy

Ingen gifteplaner - foreløbig. (Foto: Benjamin Küstein)
Ingen gifteplaner - foreløbig. (Foto: Benjamin Küstein)

Man kan vinde sine penge 20 gange igen, hvis man satser på, at Rory McIlroy frier til Caroline Wozniacki denne weekend - hvis det vel at mærke sker.

Mens golfspilleren er tavs omkring emnet, har tennisdarlingen ikke noget imod at komme med sit bud på mulige vinderchancer.

- Du må jo spørge Rory, om det kommer til at ske. Men jeg tror ikke, det kommer til at ske, siger en grinende Caroline Wozniacki.

- Jeg synes bare, det er meget sjovt, tilføjer hun.

Det er dog ikke noget, hun selv ville sætte sine penge på.

- Hvis det var noget, jeg vidste kom, så ville jeg sætte penge på det. Men jeg tror det ikke.

På spørgsmålet om, hvad tennisstjernen ville sige, hvis golfspilleren faldt på knæ foran hende, tænker hun længe og tavst, inden hun svarer:

- Det ved jeg ikke. Det kommer ikke til at ske. Jeg har overhovedet ikke tænkt så langt, siger hun.

Wozniackis bror Patrik vil heller ikke sætte sine penge på et muligt ægteskab mellem de to sportsikoner.

- Jeg griner bare lidt af det. Det er vel noget, bookmakerne tjener styrtende med penge på. De tænker, at de vil lave noget, hvor de godt ved, at det ikke sker.

- Det er ikke noget, man vinder penge på, siger Patrik Wozniacki.

Det er Betsafe, der står bag spekulationerne om en forlovelse, og her tror man stadig på, at der er en mulighed for, at det vil ske.

- Rory McIlroys første besøg i Danmark kombineret med en turneringssejr til Caroline Wozniacki - det ville da være et fint bagtæppe til offentliggørelsen af en forlovelse, har Tony Brandenborg, der er Country Manager i Betsafe, tidligere udtalt.

Caroline Wozniacki spiller i øjeblikket WTA-turneringen e-Boks Open i Farum, hvor hun fredag spillede sig i semifinalen.

Forlovelsen skulle ifølge bookmakerne falde inden turneringens udløb. Det giver Rory to dage endnu. Det er dog ikke nok, mener golfspillerens måske kommende svoger.

- Jeg ville ikke sætte mine penge på det i hvert fald. Det er helt sikkert.

- Og det bliver nok heller ikke i år. Jeg tror, vi skal længere ud i fremtiden, før der sker noget på den front, siger Patrik Wozniacki.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere