Caroline: Hun drillede

- Jeg mistede en lille smule koncentration, men jeg vandt, og det var det vigtigste, siger Wozniacki efter sejr over Alizé Cornet

Caroline havde en mindre diskussion med dommeren, da hun i starten af 2. sæt fik dømt en fodfejl imod sig. (Foto: Lars Poulsen)
Caroline havde en mindre diskussion med dommeren, da hun i starten af 2. sæt fik dømt en fodfejl imod sig. (Foto: Lars Poulsen)

Caroline Wozniacki var overlegen i fredagens kvartfinale i WTA-turneringen i Farum, hvor franskmanden Alizé Cornet blev sendt ud af turneringen med cifrene 6-0, 6-3.

- Jeg synes, jeg spillede rigtig godt, siger Caroline Wozniacki.

Den 21-årige dansker er dog klar over, at hendes franske modstander fik lidt for mange point i andet sæt.

- Jeg mistede en lille smule koncentration, men jeg vandt, og det var det vigtigste.

- Hun drillede med et par stopbolde, og det er nok den mest irriterende måde at tabe en bold på, forklarer danskeren.

Flere gange følte hun sig også bortdømt af dommeren og især en episode, hvor hun blev dømt for fodfejl i sin serv, fik de flydende væsker til at koge.

- Jamen, det var lidt træls, siger Caroline Wozniacki og forklarer, at hun ikke rørte stregen, som man ifølge reglerne ikke må, men at hun bare havde foden i luften ind over stregen.

- Så længe jeg ikke rørte stregen, var det ikke forkert, siger hun.

Der skulle dog ikke gå mere end en time og fire minutter, før Wozniacki havde kvalificeret sig til semifinalen i årets e-Boks Open.

- Det er fantastisk og tusind tak til publikum for, at de kommer ud og støtter mig. Det er dejligt at spille på banen, når jeg ved, jeg har så mange, der holder med mig, siger hun til lyden af et stående bifald i en halvfuld hal i Farum.

I semifinalen, der spilles lørdag, skal Wozniacki møde vinderen af fredagens sene kamp mellem serbiske Bojana Jovanovski og kroaten Petra Martic.

Caroline Wozniacki, der for tiden er rangeret som nummer seks på verdensranglisten, er dobbelt forsvarende mester i e-Boks Open og kan med en tredje titel komme op på 19 vundne WTA-titler.

En titelsejr i den danske turnering vil også give danskeren 280 point til brug i sin jagt på at vende tilbage på verdensranglistens førsteplads.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere