Wozniacki har styr på kroatisk modstander

Caroline Wozniacki kvalificerede sig fredag til semifinalen. Her venter kroaten Petra Martic lørdag

Efter en nervøs start på WTA-turneringen e-Boks Open i Farum har Caroline Wozniacki for alvor fundet sit spil frem.

Kamp for kamp er hendes slag og returneringer blevet bedre, og den ene modstander efter den anden er blevet sendt ud af turneringen af den velspillende dansker.

Næste stop er semifinalen, hvor kroaten Petra Martic venter.

Danskeren mener også, at hun har ret godt styr på Petra Martic, der sent fredag måtte ud i tre sæt mod Bojana Jankovic i kvartfinalen.

- Martic server godt. Hun vil gerne styre med forhånden. Hvis man spiller hende i baghånden, forsøger hun at vende spillet til forhånden, så hun kan styre det derfra, forklarer Wozniacki.

Petra Martic ligger nummer 57 på verdensranglisten, mens Caroline Wozniacki inden for det sidste år er rykket ned fra førstepladsen til sjettepladsen.

Danskeren har det dog helt fint med favoritrollen i den danske turnering.

- Det er jeg vant til efterhånden, siger hun.

Wozniacki har opskriften klar på endnu en sejr.

- Jeg har vænnet mig til banen og er kommet ind i den matchrytme, som jeg gerne vil. Jeg er generelt meget godt tilfreds med mit eget spil.

- Jeg kan skifte retning og placere boldene, og så har jeg fået mere fart på serven, der fungerer bedre nu. Jeg har hele tiden tilføjet små ting til min base samtidig med, at jeg har holdt mit niveau, forklarer Wozniacki.

På sin vej har Danmarks bedste tennisspiller gennem tiden elimineret Urszula Radwanska, Pauline Parmentier og senest Alizé Cornet. Semifinalen spilles lørdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere