Sven Groeneveld: Caroline skal holde fokus

Hollænderen Sven Groeneveld er tilknyttet folkene omkring Caroline Wozniacki for at hjælpe med gode råd

Der har været meget snak om en ny træner til Caroline Wozniacki. For tiden står far Piotr ved roret sammen med specielt udvalgte og tilknyttede personer.

En af dem er den 46-årige hollænder og toptræner Sven Groeneveld, der i lang tid har arbejdet sammen med den danske tennisstjerne.

Og han er meget tilfreds med Wozniackis udvikling i WTA-turneringen i Farum, hvor hun fredag kvalificerede sig til semifinalen med en sejr over Alizé Cornet på 6-0, 6-3.

- Det var hendes tredje kamp denne uge, og jeg synes, hun gør fremskridt, som turneringen skrider frem. Hun spillede meget suverænt i dag.

- Hun mistede koncentrationen lidt i andet sæt, men Alizé Cornet spillede også godt på det tidspunkt, men stadig er 6-0, 6-3 en meget overbevisende præstation, siger hollænderen.

Groeneveld er dog ikke meget for at snakke om Wozniackis chancer i turneringen, hvor danskeren er klar favorit, mens Jelena Jankovic og Angelique Kerber er outsidere til at tage titlen.

- Caroline er seedet nummer et. Det illustrerer hendes chancer i denne turnering. Hun har vundet to gange tidligere. Hun er favorit, og det sætter selvfølgelig pres på hende.

- Men der er stadig mange gode spillere i turneringen. Blandt andre Jankovic og Kerber. Det vil blive en udfordring, men vi tager den næste kamp først.

- Hun skal først spille semifinalen. Jeg vil aldrig kigge så langt frem som til en finale - aldrig, siger Sven Groeneveld.

Ifølge hollænderen er der tilsyneladende ikke meget, der kan stoppe danskerens vej til finalen. Det skulle lige være, hvis hun mister fokus.

- Hvis hun kan bibeholde sit niveau og også bevare sin motivation og koncentration, hvilket er hårdt nok, så ser det godt ud, siger han.

Lørdag spiller Caroline Wozniacki semifinale mod vinderen af kampen mellem Bojana Jovanovski og Petra Martic.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere